Logistic Force Waalwijk duurzaam onderweg

Logistic Force Waalwijk is een mooie samenwerking aangegaan met Citysteps. Met deze nieuwe e-steps kunnen uitzendkrachten gebruik maken van dit mooie duurzame alternatief. Het bedrijventerrein in Waalwijk is met het openbaarvervoer niet makkelijk te bereiken, deze e-steps zijn daar de perfecte oplossing voor.

Ga jij via Logistic Force Waalwijk aan de slag? Dan is er vanaf nu een makkelijk alternatief om vanaf het busstation in Waalwijk snel naar jouw werkplek op het bedrijventerrein te reizen. Door het gebruik van e-steps dragen wij samen bij aan een groenere wereld en biedt Logistic Force Waalwijk tegelijk een mooie nieuwe service aan onze flexmedewerkers.

Over Citysteps
Je vindt het dockingstation van de Citysteps op het busstation in Waalwijk. Via de app die je kunt downloaden op je telefoon neem je met gemak een e-step mee om zo naar jouw werkplek te gaan. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website van Citysteps of neem contact op met Logistic Force Waalwijk dan kunnen we je er alles over vertellen!

Logistic Force Waalwijk
Altenaweg 8
5145 PC Waalwijk
T. 0416 - 72 44 20
E. waalwijk@logisticforce.nl