0
Dagelijks hebben wij in heel Nederland 2.200 flexwerkers aan het werk
0
Bevlogen vaste medewerkers aan het werk
0
In 2023 bedroeg de omzet 113 miljoen euro
0
Jaarlijks heeft Logistic Force Opleidingen 10.500 deelnemende cursisten

Waar staan wij voor?

Onze missie is om mensen te helpen hun eigen toekomst te kiezen op de arbeidsmarkt door het aanbieden van De Betere Baan en te fungeren als volwaardige werkgever voor flexibele arbeid.

Dagelijks ondersteunen wij onze arbeidskrachten om de eigen regie te pakken op hun loopbaanontwikkeling. Als toonaangevend  HR-dienstverlener bouwen wij aan een duurzame arbeidsmarkt. Wij geloven dat je met een passende baan, uitzicht op een vast contract, een opleiding, een taalles, begeleidingsgesprekken of bijvoorbeeld een budgetcoach het onmogelijke mogelijk kan maken.

Flexkrachten voelen zich daardoor thuis bij Logistic Force en zijn gemotiveerd om zich te blijven ontwikkelen en in te zetten. Hierdoor blijven ook opdrachtgevers bij ons terugkomen voor deze diensten.

Marktleider en kwaliteit

Als toonaangevend marktleider in HR dienstverlening voor transport en logistiek staat Logistic Force voor eerlijk en kwalitatief ondernemerschap. We willen koploper zijn als het gaat over hoe we in de toekomst werk organiseren en waar klanten, bedrijven en andere stakeholders samen met Logistic Force richting geven aan de veranderingen en trends.

Dagelijks zijn wij actief om aan de hoogste standaarden te voldoen op het gebied van sociale en ecologische impact. Lees hier hoe we dat doen.

Marktleider en Kwaliteit

 

2 werknemers van LF in de gang

Duurzame inzetbaarheid

Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van onze uitzendkrachten. Dat noemen wij Jouw Betere Baan. Daarom blijven wij investeren in opleidingen en brengen arbeidskrachten waardevolle kennis en vaardigheden bij.

Wil je meer weten over hoe Logistic Force omgaat met duurzame inzetbaarheid? Klik dan hieronder.

Duurzame inzetbaarheid
Man en vrouw lachend aan tafel

Grootste aanbieder in opleiden & ontwikkeling

De arbeidsmarkt is en blijft krap en een leven lang ontwikkelen is een van de grote arbeidsmarktthema’s van dit moment. In de snel veranderende arbeidsmarkt en maatschappij is het belangrijk dat iedereen blijft leren en zich ontwikkelt om te blijven meedoen op de arbeidsmarkt. Als werkgevers in transport en logistiek, werknemers willen bijscholen of vacatures wil invullen, biedt Logistic Force een groot aanbod aan gecertificeerde opleidingen en begeleiden wij flexkrachten naar een beroep waar veel vraag naar is. Voor onze opdrachtgevers is scholing nodig om wendbaar en concurrerend te blijven.

Wil je meer weten over onze opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden? Klik op de button.

Opleiden en ontwikkeling
Man voor vrachtwagen half uitgeknipt

Ons verhaal

Inmiddels heeft Logistic Force 28 vestigingen in heel Nederland. Met deze landelijke spreiding en regionale infrastructuur ontzorgen we elke uitzendkracht en opdrachtgever.  De ambitie om toonaangevend marktleider als HR-dienstverlener voor transport en logistiek in de Benelux te worden, heeft de afgelopen 2 jaar geresulteerd in de overnames van Worktrans, Transflexion en Wiver.

Met de recente overname van VIA Logistics Professonials in april 2024, richt Logistic Force zich op hoog opgeleide professionals in supply chain en logistiek en verbreedt haar aanbod met diensten rond werving & selectie, detachering, zzp-bemiddeling en het faciliteren van opleidingstrajecten voor deze doelgroep.

Ons verhaal
Landkaartje incl. wiver