• Blog
  • 18 januari 2024

Logistic Force Opleidingen in gesprek met Sanders Fritom

LF bij Sanders Fritom

Iets waar de opleidingsafdeling van Logistic Force zich al jaren hard voor maakt is het meedenken in de behoeften van de klant. Het is dan ook een mooie bevestiging om juist dit te horen tijdens een gesprek met Pim Hoefnagel van Sanders Fritom. We vroegen hem het hemd van het lijf over de samenwerking, de ervaringen en wat nou het verschil maakt tussen Logistic Force en andere opleiders.

 

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

We gaan eerst even terug naar het begin. Want waarom heeft Sanders Fritom voor Logistic Force gekozen? Op deze vraag zei Pim het volgende: “Logistic Force is een van de grootste partijen in de regio. Jullie bieden een breed opleidingspakket aan en zijn expert in de markt. Er is veel kennis van de transport en logistiek, waardoor een samenwerking met jullie voor de hand lag.”

Wat maakt het verschil met andere opleiders?

Als we aan Pim vragen wat volgens hem belangrijk is aan een opleider en wat het verschil maakt met andere opleiders, vertelt hij: “Dat de opleider bekend is in de transport en logistiek is natuurlijk erg belangrijk. Maar er moet ook worden meegedacht in onze wensen, zoals het bieden van opleidingen op maat. Jullie portal, waar wij informatie over de opleidingen, cursussen en cursisten kunnen vinden is een groot voordeel. Een medewerker die een opleiding gaat volgen kan zichzelf in het portal aanmelden. Dit werkt erg efficiënt en neemt veel administratieve ballast bij ons weg. Daarnaast hebben jullie een breed assortiment aan opleidingen beschikbaar, met veel verschillende opleidingsdata, waardoor de flexibiliteit en keuze groot is.”

Hoe zie jij de samenwerking in de toekomst voor je?

“Ik ervaar de samenwerking met Logistic Force als erg positief. De contactpersoon schakelt snel, jullie zijn goed bereikbaar en denken oplossingsgericht. Ik zou jullie dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties. Ik hoop dat het portal in de toekomst nog verder wordt uitgebreid, zodat wij ook rapportages e.d. kunnen inzien. Verder zie ik geen verbeterpunten en hoop ik dat we het prettige contact en de fijne samenwerking kunnen voortzetten in de toekomst!”

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Logistic Force Opleidingen? Neem dan contact op met een van onze opleidingscoördinatoren of bekijk hier het opleidingsaanbod.