WERKEN MET FIJNE OMGANGSVORMEN

ID Logistics is één van onze opdrachtgevers die garant staat voor ‘Jouw Betere Baan’. Ze hebben fijne omgangsvormen en een goede werkcultuur. Jij staat altijd op nummer 1 als je bij ID Logistics aan de slag gaat.

GOEDE TEAMSPIRIT

De tevredenheid van de flexwerkers bij ID Logistics is groot. Dat komt omdat ze als werkgever er alles aan doen om een goede werksfeer te creëren. Zowel in je eigen team als bedrijfsbreed. ID Logistics zorgt voor diversiteit zodat jij je al snel thuis voelt op de werkvloer. Wist je trouwens dat je keuze hebt uit verschillende werklocaties door heel Nederland?

WIL JIJ OOK GROEIEN?

Wat vind jij belangrijk in je leven? Op tijd weten wanneer je je vrije dag hebt? Betrokken worden bij de planning? Of wil je doorgroeien en op de heftruck rijden? Zowel bij Logistic Force als bij ID Logistics kun je direct starten met de opleiding.

JE WORDT GOED BEGELEID

Jij als flexkracht staat bij dit bedrijf altijd centraal. Zodra je bijvoorbeeld als orderpicker of logistiek medewerker aan de slag gaat, krijg je een buddy waar je al je vragen aan kunt stellen. En je voelt je al snel thuis binnen het team want werkplezier is belangrijk! Goed werkgeverschap betekent ook dat we rekening houden met jouw wensen voor een goede  werk- & privébalans.

HIEROP KUN JE REKENEN

  • Je krijgt persoonlijke aandacht
  • Je wordt goed begeleid
  • Je krijgt een buddy die zorgt dat je je snel thuis voelt en al jouw vragen beantwoordt
  • Je krijgt de benodigde opleiding
  • Je hebt allerlei mogelijkheden om door te groeien
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau