Logistic Force Opleidingen is de grootste praktijkopleider van Nederland. Wij werken met vakdocenten uit de praktijk, wat onze opleidingen aantrekkelijk maakt voor cursisten.

  • Je kunt direct online een plek reserveren
  • Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!
  • We hebben onze eigen opleidingscentra
  • We leiden jaarlijks ruim 10.000 mensen op
  • Werken en leren op één plek
Gefilterd op:

Filters

SOOB subsidie mogelijk?

Hoeveel uren telt Code 95 mee?

Hoeveel dagen duurt de opleiding?

Kosten

Over Code 95 opleidingen

Code 95 is een belangrijke Europese richtlijn die gericht is op het garanderen van de kwaliteiten van beroepschauffeurs. Beroepschauffeur (C, CE, D of DE) zijn verplicht om Code 95 te behalen en te behouden. Concreet houdt dit in dat een beroepschauffeur iedere vijf jaar 35 uur aan nascholing moet volgen om die Code 95 te behouden. Als men voldoet (en blijft voldoen) aan de voorwaarden, wordt Code 95 bijgeschreven op het rijbewijs.

Logistic Force heeft een breed aanbod aan Code 95 opleidingen en is gecertificeerd opleider. Verschillende opleidingen zijn specifiek toegespitst op Code 95, waardoor na afronding in veel gevallen 7 uur Code 95 kan worden bijgeschreven. Effectief betekent dit dat een beroepschauffeur ieder jaar maar één opleiding hoeft te volgen om aan de verplichte 35 uur bijscholing in vijf jaar te voldoen. Met meer dan 30 verschillende Code 95 opleidingen zit er altijd iets tussen wat bij de chauffeur past.

Wil je meer weten en lezen over Code 95? Lees dan de blog ‘Wat is Code 95?’

vacancy category chauffeur kaartje