• Opleiding
  • Populair

Basisveiligheid VCA

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Als een organisatie VCA-gecertificeerd is, betekent dit dat het bedrijf veilig en gezond te werk gaat en dat het bedrijf zich houdt aan de wettelijke verplichtingen uit de Arbowet. VCA wordt vaak ingezet bij organisaties die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Iemand die werkt voor een VCA-gecertificeerd bedrijf moet een erkend VCA-diploma hebben. Een medewerker dient de Basisveiligheid VCA-opleiding af te ronden. Leidinggevenden, aanspreekpunten of ZZP'ers hebben het VCA-VOL-diploma nodig.

Bij de VCA-opleidingen van Logistic Force leert de cursist de basis over milieu en veiligheid, waarna zij dit in de praktijk kunnen toepassen.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal uren code 95: 7
  • Kosten: € 235 p.p. (excl. BTW)

Opleiding door échte vakmensen

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De cursist leert tijdens deze opleiding basisvaardigheden met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu. Zaken als arbeidsomstandighedenwetgeving, gevaarlijke stoffen, hijsen en tillen, explosiegevaar, brand en elektriciteit komen hierbij aan bod. Na afloop wordt er een examen afgenomen. Wanneer de uitslag ‘voldoende’ is, ontvangt men het diploma VCA – Basis. Het diploma heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die bij een VCA-gecertificeerde organisatie werkt of gaat werken en VCA-gecertificeerd dient te zijn.

Wat is het resultaat?

Na het afronden van de opleiding is de cursist tien jaar VCA-gecertificeerd. Bij het halen van de opleiding krijgt de cursist het VCA-diploma.

Wat kan ik met dit certificaat

Het volgen van een opleiding versterkt natuurlijk jouw positie op de arbeidsmarkt. En reken er maar op dat de banen voor het oprapen liggen zodra je de juiste papieren op zak hebt.

Wist je dat Logistic Force jou ook kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan? We hebben een enorm aanbod aan verschillende banen in de transport, logistiek, bus én verhuis-sector. Benieuwd naar de toffe banen die je kunt scoren met deze opleiding?

Bekijk vacatures die interessant zijn als je dit certificaat hebt

Kies jouw gewenste locatie en boek deze opleiding.

  • Opleidingen beschikbaar
  • Vol - Schrijf je in voor de wachtlijst
  • Op aanvraag

Nog plekken

Boek
Deze opleiding is helaas al vol. Wil je op de wachtlijst komen te staan? Vul dan hier je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever op een andere locatie?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Informatie

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB informatie

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.