Het uitzicht vanuit een mooie, goed verzorgde, wagen is natuurlijk altijd al fijn. Maar in dit geval is het uitzicht nog nét even wat mooier. Waarom? Omdat jij uitzicht hebt op een vast contract direct bij Simon Loos in dienst! Want ook voor ons is dát het ultieme doel: jou de betere baan bieden én zekerheid richting jouw toekomst.

Benieuwd wat werken bij Simon Loos inhoudt? Check dan zeker even de video hieronder!

WINKELDISTRIBUTIE BIJ SIMON LOOS

Ook wel een droombaan genoemd overigens. Jij zorgt persoonlijk voor gevulde schappen en manoeuvreert daarvoor probleemloos door smalle straatjes als dat nodig is. Oftewel jij bent een precieze chauffeur met verantwoordelijkheidsgevoel, zo weet Simon Loos altijd wat ze van jou kunnen verwachten. Maar, voor wat hoort wat, dat werkt natuurlijk andersom ook! Jij weet ook exact wat je kunt verwachten door een vast schema, je bent vroeg op pad maar daardoor ook lekker op tijd weer klaar en hebt zo de rest van de dag voor jezelf. Daar zal het thuisfront ook blij mee zijn, niet geheel onbelangrijk!

MOOI MATERIAAL GEGARANDEERD

Een van de voordelen van het werken voor Simon Loos, is het wagenpark. En inderdaad: dat zou niet uit moeten maken… Maar dat doet het toch! Toch?! Als je een beetje bekend bent in de transport-wereld, dan weet je dat de wagens van Simon Loos altijd goed verzorgd zijn, niet de lullige instap-modelletjes zijn en vaak nog spik-splinter-nieuw zijn ook. Dat draagt natuurlijk allemaal bij aan jouw werkgeluk, je brengt ten slotte genoeg tijd door in die cabine! Maar daarnaast laat het ook gewoon zien dat Simon Loos om zijn chauffeurs geeft en een stapje extra wil zetten. En juist dát is uiteindelijk nog veel belangrijker.

GROOTS IN KLEIN BLIJVEN

Daarmee doelen we op de informele sfeer die binnen Simon Loos heerst. Dat zij ,ondanks dat ze één van de grootste vervoerders in Nederland zijn met meer dan 1000 collega’s, toch nog altijd een familie-achtige sfeer neer weten te zetten. Sterker nog, er zijn gehele families die samen werkzaam zijn bij Simon Loos. Binnen de depots kent iedereen elkaar en staan voor elkaar klaar. Het laatste wat je ooit zult zijn, is een nummer.

VIA LOGISTIC FORCE BIJ SIMON LOOS

Een gouden combinatie al zeggen we het zelf en we zullen je vertellen waarom: Jij bent op zoek naar jouw droombaan, maar je weet misschien nog niet precies wat die inhoudt en hoe je daar moet komen. Daar komen wij om de hoek kijken, met 15 jaar ervaring in bemiddeling kunnen we je als geen ander helpen aan die betere baan. Bijvoorbeeld bij Simon Loos, wij gaan samen kijken naar jouw wensen en eisen en gaan het gesprek met Simon Loos aan. Zie ons dus vooral als een sparringpartner en coach. Belangrijkste is dat wij er voor jou zijn en ook voor ons het ultieme doel is dat jij dat vaste contract bij Simon Loos scoort.

Klinkt goed toch? Neem voor de mogelijkheden contact op met een vestiging bij jou in de buurt of check de beschikbare Simon Loos vacatures hieronder.

Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau