Wij ontzorgen organisaties van A tot Z met de flexibele schil, het recruiteren van vast personeel en het opleiden van het talent van morgen

Op zoek naar flexibel personeel?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden rondom het inhuren van top-uitzendkrachten

Vestiging in de buurt

Op zoek naar vast personeel?

Onze Recruitment afdeling heeft een breed netwerk aan mbo+, hbo en wo kandidaten voor je paraat staan

Meer over recruitment

Op zoek naar opleidingen?

Het bijscholen van jouw chauffeurs voor Code 95? Of BHV’ers opleiden binnen jouw bedrijf? Het kan allemaal, klassikaal of volledig op maat

Meer over opleidingen

De Logistic Force Formule:

Persoonlijk en Transparant

Dat is het uitgangspunt bij al onze relaties want hoe cliché het ook klinkt: Eerlijkheid duurt het langst. Er daar zijn we van: het opbouwen van waardevolle lange termijn-relaties. Oprechte interesse in de uitdagingen van jou als klant staat daarin centraal.

Lees meer over ons

Vast aanspreekpunt

Wij geloven erin dat dit voor beide partijen veel voordelen oplevert, zo weten we lijntjes lekker kort te houden en hebben we vaak aan een paar woorden (of zelfs een appje) genoeg. Uiteraard zonder de continuïteit uit het oog te verliezen.

Kom in contact

Duidelijke tarieven

Geen kleine lettertjes en verborgen kosten, we zullen altijd vooraf een heldere prijsopgave afleveren waarin gewoon in normaal Nederlands staat beschreven waar je voor betaald. Geen verrassingen achteraf bij het ontvangen van de factuur.

Vraag een offerte aan

Eerlijke contracten

Een goede relatie is goud waard, het werken met wurg-contracten of simpelweg contracten die aan elkaar hangen van de uitzonderingen en kleine lettertjes is dan ook een dood-zonde. We gaan altijd voor Jouw Betere Baan, zo maken we ons hard voor eerlijke beloningen aan onze uitzendkrachten en eerlijke prijzen richting onze klanten. Dit levert uiteindelijk de win op voor iedere partij.

Gecertificeerde partner

In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het belang van een gecertificeerde partner des te groter. Genoeg partijen zien de krapte als kans om grijs gebied te bewandelen, helaas niet zonder risico. Hoe fijn is het dan om te weten dat je zaken doet met een partij die bij alle relevante certificeringen aangesloten is?

Meer over kwaliteit

Deze bedrijven gingen je voor:

Full-service HR-Dienstverlener

Wat dat inhoudt? Dat je bij Logistic Force terecht kunt voor al je HR-gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat over wet- en regelgeving, opleidingen of het vinden van goed personeel voor op de werkvloer óf op kantoor? Logistic Force regelt het.

In gesprek over de mogelijkheden? Of direct een beeld krijgen bij de kosten?

Vraag een offerte aan
2 werknemers van LF in de gang

Landelijke dekking

Met 28 vestigingen door heel Nederland is er altijd een Logistic Force kantoor bij jou in de buurt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen bij de vestiging die jou het beste uitkomt.

Alle vestigingen
Landkaartje incl. wiver

Opleidingstrajecten voor hoogopgeleide professionals

Met de overname van VIA Logistics Professionals in april 2024, biedt Logistic Force via dit label speciale opleidingstrajecten voor professionals in supply chain en logistiek. Samen bepalen zij de ontwikkelbehoefte van je organisatie, teams of individuele medewerkers en kijken ze welke oplossing hier het beste op aansluit. Van een incompany training voor een hele afdeling, een individuele inschrijving voor één van onze programma’s tot een individueel coachtraject op maat, allemaal in eigen huis ontwikkeld.

VIA Logistics Professionals