• Nieuws
  • 27 juli 2020

Nieuw uitshirt Willem II mét logo Logistic Force

LF en WIllem II

Gisteren, zondag 26 juli, heeft Willem-II het nieuwe uit-tenue voor het 2020/2021 seizoen gepresenteerd. Zoals we eerder al door hebben laten schemeren is ook dit seizoen het Logistic Force logo op de rug te vinden van het uit-tenue. En wat is het een plaatje!

We moeten eerlijk toegeven, hij had nóg mooier geweest in ‘Logistic Force-groen’, maar deze ‘hyper mint’-kleur is zeker ook een frisse verschijning. Willem II vertelt er zelf het volgende over:

Deze spectaculaire, frisse kleur staat voor harmonie, sportiviteit en succes! De kraag van het shirt is een moderne knipoog naar het shirt van 1998 in een navy/mint-kleurencombinatie. De twee mint-strepen komen ook terug in de mouweindes.

Ook het clublogo is dark navy geborduurd op het shirt. De achterkant van het uitshirt is voorzien van het stadswapen en de tekst “’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed”, uiteraard afkomstig uit ons clublied.

Bij het uittenue is zowel een navy- als mintkleurige uitshort verkrijgbaar. De uitkousen die dezelfde kleur als het shirt hebben, maken het uittenue compleet.