Gefilterd op:

Alle opleiding per categorie

Code 95

Gevaarlijke stoffen (ADR)

Hijs/TCVT

Intern Transport

Kennis & Vaardigheden

Veiligheid

Filters

SOOB subsidie mogelijk?

Hoeveel uren telt Code 95 mee?

Hoeveel dagen duurt de opleiding?

Kosten

Grootste aanbieder in opleidingen & ontwikkeling

De arbeidsmarkt is en blijft krap en een leven lang ontwikkelen is op dit vlak een van de grote thema’s van dit moment. In de snel veranderende arbeidsmarkt en maatschappij is het dus belangrijk dat je blijft leren en ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn voor werkgevers. Logistic Force biedt een groot aanbod aan gecertificeerde opleidingen en wij begeleiden onze flexkrachten naar een beroep waar veel vraag naar is. Onze opdrachtgevers vinden scholing belangrijk om wendbaar en concurrerend te blijven.

Jaarlijks leidt Logistic Force Opleidingen ruim 10.000 cursisten op in transport en logistiek. Van orderpicker tot heftruckchauffeur, van magazijnmedewerker tot teamleider en van bijrijder tot vrachtwagenchauffeur. Met 28 vestigingen in heel Nederland is er altijd een opleidingslocatie in de buurt voor zowel open inschrijvingen als maatwerk opleidingen.
Naast de vakopleidingen is er een ruim aanbod aan taal- en vaardigheidsopleidingen, zoals VCA, BHV en competentietrainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij zo elke uitzendkracht kunnen ontwikkelen en begeleiden naar de best passende baan.

Opleidingstrajecten voor hoogopgeleide professionals

Met de overname van VIA Logistics Professionals in april 2024 biedt Logistic Force via dit label speciale opleidingstrajecten voor professionals in supply chain en logistiek. Kijk voor meer informatie over de opleidingen en trajecten op de website van VIA Logistics Professionals.

VIA Logistics Professionals