• Opleiding

Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur

De transportwereld staat niet stil. Daarom is het van belang dat de kennis van beroepschauffeurs up-to-date blijft. De weg is de werkvloer van beroepschauffeurs, waardoor het bijhouden van ontwikkelingen van deze ‘werkvloer’ van groot belang is. De Code 95 opleiding ‘Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur’ van Logistic Force zorgt voor een kennisupdate van beroepschauffeurs, zodat hij of zij veilig de weg op kan (blijven) gaan. De opleiding is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beroepschauffeurs. Uiteraard wordt de inhoud aangepast aan de laatste nieuwe ontwikkelingen.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal uren code 95: 7
  • Kosten: € 170 p.p. (excl. BTW)

Opleiding door échte vakmensen

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Tijdens deze eendaagse opleiding gaat de chauffeur kennis opdoen over verschillende belangrijke onderwerpen, waar beroepschauffeurs mee in aanraking (kunnen) komen. Zo komen onderwerpen als voertuig en veiligheid, verkeer, wet- en regelgeving, andere weggebruikers en de effecten van alcohol en drugs aan bod. De opleiding is ook als e-learning te volgen.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur’ is bedoeld voor beroepschauffeurs met een geldig C, CE, D of DE-rijbewijs.

Wat is het resultaat?

Na het afronden van de opleiding is de kennis van de chauffeur weer up-to-date. De chauffeur mag voor het volgen van deze opleiding 7 uur Code 95 bijschrijven. Er wordt bij deze opleiding geen examen afgenomen. De chauffeur ontvangt een bewijs van deelname van Logistic Force.

Wat kan ik met dit certificaat

Het volgen van een opleiding versterkt natuurlijk jouw positie op de arbeidsmarkt. En reken er maar op dat de banen voor het oprapen liggen zodra je de juiste papieren op zak hebt.

Wist je dat Logistic Force jou ook kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan? We hebben een enorm aanbod aan verschillende banen in de transport, logistiek, bus én verhuis-sector. Benieuwd naar de toffe banen die je kunt scoren met deze opleiding?

Bekijk vacatures die interessant zijn als je dit certificaat hebt

Kies jouw gewenste locatie en boek deze opleiding.

  • Opleidingen beschikbaar
  • Vol - Schrijf je in voor de wachtlijst
  • Op aanvraag

Nog plekken

Boek
Deze opleiding is helaas al vol. Wil je op de wachtlijst komen te staan? Vul dan hier je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever op een andere locatie?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Informatie

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB informatie

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.