• Blog
  • 20 januari 2023

Een gratis, onafhankelijke budgetcoach

Budgetcoach banner

HEB JE GELDZORGEN? JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Vaak heb je zelf al geprobeerd om te bekijken hoe je je financiële situatie kunt verbeteren of wellicht van je schulden af kunt komen. Waarop kan ik nog bezuinigen? Welke potjes van de overheid kan ik nog benutten? Schaam je niet, dat is echt niet nodig. Je bent niet de enige in de Nederland waarbij dat niet lukt. Als je hulp toelaat, sta je er niet alleen voor. Hulp zoeken is de belangrijkste stap naar een oplossing.

 

Coaching op maat

Wellicht kan dit traject je een stapje verder op weg helpen. Als uitzendkracht bij Logistic Force kun je gratis en vertrouwelijk gebruikmaken van een professionele budgetcoach. Een landelijke stichting die gericht is op o.a. uitzendkrachten met geldzorgen, biedt jou een individuele en onafhankelijke budgetcoach. Gratis. Logistic Force steunt dit aanbod, want ook wij helpen jou graag verder in je loopbaan. Zonder stress en met werkplezier.

 

Hoe werkt deze onafhankelijke en gratis hulp bij geldzorgen?

De enige stap die jij zelf hoeft te zetten, is je aanmelden via Logistic Force. Wij zetten jouw aanmelding geheel belangeloos door naar Stichting Doorzaam, een landelijke stichting die zich inzet voor de uitzendbranche.

De budgetcoach van stichting Doorzaam neemt contact met jou op, komt naar jou toe of ontmoet je digitaal en is iemand die echt naar jou luistert. Deze coach snapt hoe de relatie uitzendkracht-opdrachtgever-uitzendbureau in elkaar steekt. Ook begrijpt hij/zij de angst voor ontslag of hoge kosten en kan jouw financiële problemen doorgronden om een passende oplossing voor je te vinden. Samen gaan jullie op zoek naar manieren om jouw persoonlijke, financiële situatie te verbeteren.

Ik wil financiële hulp

 

De toekomst weer zonnig inzien

Onze wens? Mensen helpen naar een loopbaan zonder geldzorgen. Zodat zij onbezorgder door het leven kunnen gaan en gezonder en energieker kunnen meedoen.

Als toonaangevend HR-dienstverlener in transport en logistiek voelen we een sterke maatschappelijke plicht om geldzorgen helpen te voorkomen: “Het versterken van de eigen regie in loopbaan en ontwikkeling van mensen zit diep in ons DNA.” Mensen met financiële problemen kunnen vaak niet volledig meedoen en ervaren veel stress. Ze betalen nu het één, dan het ander, en hebben steeds minder overzicht en controle.

Het is belangrijk dat zij niet hoeven te zoeken naar het juiste loket voor hulp. Daarom heeft Logistic Force de krachten gebundeld samen met Stichting Doorzaam. Ook ondernemen we extra stappen als blijkt dat de flexkracht en de budgetcoach van stichting Doorzaam dit nodig vinden.