Bij Logistic Force ben je aan het juiste adres voor het halen van verschillende ‘grote’ rijbewijzen (C, CE, D en DE). Wat mag je als (toekomstige) chauffeur verwachten bij de rijopleiding van Logistic Force? We leggen het graag uit!

  • Je kunt direct online een plek reserveren
  • Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!
  • We hebben onze eigen opleidingscentra
  • We leiden jaarlijks ruim 10.000 mensen op
  • Werken en leren op één plek

Opleiding tot beroepschauffeur mét baangarantie

We weten allemaal dat er een groot te kort aan beroepschauffeurs is. Onze opdrachtgevers zitten te springen om enthousiaste en gemotiveerde chauffeurs. Daarom kunnen wij onze rijopleidingen aanbieden met baangarantie. De collega’s van Logistic Force Opleidingen zetten zich iedere dag in om kandidaten die zich willen laten om- of bijscholen tot beroepschauffeur, te ondersteunen en begeleiden. In vijf tot negen maanden wordt een chauffeur klaargestoomd om met groot materieel de weg op te gaan. Meteen na het behalen van je rijbewijs (C, CE, D of DE) kunnen deelnemers bij één van onze opdrachtgevers aan de slag. Dit kan zijn als buschauffeur in het openbaar vervoer, als evenementenchauffeur, als betonmixer chauffeur of als vrachtwagenchauffeur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Edyta in truck duim

Kosten

Er zitten hoge kosten verbonden aan een rijopleiding voor het C-, CE-, D- of DE-rijbewijs. Maar Logistic Force komt toekomstige chauffeurs graag financieel tegemoet! Samen met de kandidaat bekijken we de mogelijkheden en maken we een op maat gemaakt plan van aanpak. Iedereen weet gedurende het proces precies waar hij/zij aan toe is. Logistic Force Opleidingen is niet voor niets de grootste parktijkopleider van Nederland. Duizenden enthousiastelingen hebben via ons hun eerste stappen als beroepschauffeur gezet. Met 28 vestigingen door het hele land, zijn we altijd in de buurt.

Direct aan de slag

Na het behalen van de rijopleiding, krijg je een jaarcontract aangeboden en ga je (inmiddels) als beroepschauffeur direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Wij zetten ons in om de beste baan voor iedere kandidaat te vinden. Dit doen we met onze pay-off ‘Jouw Betere Baan’ in ons achterhoofd. Niet alleen de functie moet passen bij de kandidaat, ook het bedrijf moet aansluiten bij de wensen en eigenschappen van de kandidaat. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever een werknemer heeft gevonden die past binnen de bedrijfscultuur en wanneer de kandidaat de baan van zijn leven heeft gevonden. Pas dan heeft ‘Jouw Betere Baan’ ook echt lading gekregen.

Man voor vrachtwagen half uitgeknipt