• Blog
  • 11 september 2023

Patrick’s Betere Baan

Patrick en Erwin

Bij Logistic Force zetten we ons dagelijks in om ‘Jouw Betere Baan’ te vinden. Daarvoor zetten we net dat ene stapje extra voor jou. Maar wat betekent dat eigenlijk: Jouw Betere Baan? We geven hiervoor graag het woord aan onze kandidaten en stelden hen de vraag: Wat is ‘Jouw Betere Baan’? 

Vandaag vertelt Patrick Winkels (38) uit Groningen zijn verhaal:

 

“Een jaar of vijf geleden stond mijn leven er heel anders voor dan vandaag de dag. Ik was een tijdje dakloos geweest en moest mijn weg in de maatschappij weer vinden. Ik wilde heel graag werken, maar werd niet ‘gezien’ door de uitzendbureaus waar ik naar werk zocht. Tot ik Erwin ontmoette bij Logistic Force in Groningen. Hij keek verder dan de persoon. Hij ging op zoek naar het mens achter de persoon.”

Het bleek best een pittige opgave om de juiste plek voor Patrick te vinden. Zijn rugzak was aardig gevuld (met niet alleen positieve ervaringen). Hij herkende zich daarnaast niet in de cultuur van de opdrachtgever waar hij geplaatst werd. Dit zorgde soms voor wrijving. Toch wilde het bedrijf Patrick niet kwijt en ook Erwin bleef in hem geloven. Daarom zochten ze samen net zo lang tot ze een passende baan voor hem vonden. Jarenlang werkte Patrick met veel plezier voor deze opdrachtgever.

“Erwin en zijn collega’s hebben erg veel voor mij gedaan in die tijd. Ze belden zelfs met hulpinstanties om zaken voor mij te regelen. En natuurlijk vonden ze ‘Mijn Betere Baan’. Daar ben ik ze tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor. Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer, maar als ik ooit weer uitzendwerk ga doen, dan is er voor mij geen twijfel waar ik naar binnenstap. Sowieso is er geen drempel voor mij om bij mijn ‘vrienden’ van Logistic Force binnen te lopen. Ze appen me nog regelmatig of ik een potje kom darten op vrijdagmiddag of een vorkje mee wil prikken tijdens een bbq.”