Een unieke werkgever

Werken op het kantoor van Logistic Force betekent werken aan jouw toekomst. Waar wil jij naartoe? Heb je nog ambities? Ga samen met ons het avontuur aan!

Logistic Force is een uitzendorganisatie met een sterke focus op transport, logistiek, bus en de verhuissector. Naast het nakomen van de belofte  ‘Jouw Betere Baan’ hebben wij ook een recruitment-tak en een eigen opleidingsafdeling waar we de werknemers  van de toekomst klaarstomen. Wil jij werken in een fijne werksfeer met de leukste collega’s? Waar jij jezelf kunt ontwikkelen én je ook kunt profiteren van verschillende extra’s? Bekijk de interne vacatures en solliciteer! Wil je meer weten over Logistic Force? Klik dan op de knop hieronder.

Over Logistic Force

 

  • Meer dan 175 collega’s door heel Nederland
  • De ‘Powercrew’ organiseert regelmatig toffe feesten, evenementen en uitjes!
  • 25+ vakantiedagen
  • 1500 euro persoonlijk opleidingsbudget
  • Bijdrage aan je sportabonnement en gratis fruit
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Profiel

Certificaten

Rijbewijs

Opleidingsniveaus

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Geen nood: je mag ons natuurlijk altijd even een mailtje sturen om je interesse kenbaar te maken. Wellicht dat wij nét bezig waren met het opstellen van jouw droom-vacature! Of misschien dat jij ons ervan overtuigt dat wij jou ZO hard nodig hebben dat wij het zelf niet eens door hadden. Het zou dan zonde zijn als we daar nooit achter komen.

2 werknemers van LF in de gang