Dag van de Chauffeur

Morgen is het de landelijk de dag van de chauffeur. Hoog tijd om deze toppers eens goed in de watten te leggen! 

Kom langs!
Ben je morgen in de buurt van een vestiging van Logistic Force? Rijd dan zeker even langs want er ligt iets lekkers voor je klaar! Wij zijn trots op jullie! 

Over de dag van de chauffeur
Donderdag is de eerste editie van dit mooie initiatief! De dag is in het leven geroepen vanuit sectorinstituut Transport en Logistiek samen met TLN, VVT, FNV en CNV om meer waardering te krijgen voor vrachtwagenchauffeurs. Dat is hoog nodig want zonder deze mannen en vrouwen staat alles stil.

Verschillende bedrijven die actief zijn in de sector dragen het initiatief een warm hart toe. Ieder dragen ze hun steentje bij met leuke acties op hun eigen manier deelnemen om er een mooie dag van te maken. Op de website staat een overzicht van alle deelnemende bedrijven. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat het een prachtige dag wordt! 

Dus kom jij 12 december op je werk of thuis een vrachtwagenchauffeur of bezorger tegen? Geef hem of haar eens een welgemeend schouderklopje, zet een oprechte dikke duim op en zeg ‘Bedankt!’ Want zonder deze hardwerkende mannen en vrouwen komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding en bestellingen nergens aan. Al die vrachtwagenchauffeurs, ze zijn er voor jou!