Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur

Bij deze opleiding komen zaken aan bod die ervoor zorgen dat de chauffeur weer up to date is op het gebied van o.a. voertuigen, verkeerskennis, regelementen, wetten en het effect van alcohol, medicijnen en drugs.

Voor wie

Chauffeurs die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C en/of D.

Resultaat

De kennis over, rijgedrag, invloed van andere weggebruikers, snelheid en bochten, voertuigeisen, veiligheidsuitrusting en technische veiligheidssystemen, digitale tachograaf, handelen bij ongevallen wet- en regelgeving, fysieke en mentale gezondheid, voeding, het gebruik van alcohol, medicijnen en drugs, van de deelnemende chauffeurs actualiseren.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Veilig rijgedrag, Invloed van andere weggebruikers, Snelheid en bochten, Voertuigeisen, Veiligheidsuitrusting en technische veiligheidssystemen, Handelen en hulpverlening bij ongevallen, Digitale tachograaf, Wet- en regelgeving, Fysieke en mentale gezondheid, Voeding, Alcohol, medicijnen en drugs

Kosten: € 125,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!