• Opleiding

Veilig Werken Met De Heftruck en/of Reachtruck en/of EPT (Poolstalig)

Onze heftruck-, reachtruck- en/of EPT-opleidingen zijn uitermate geschikt om te combineren. Bespaar tijd en geld en kies de gewenste combinatie via het inschrijfformulier.

Het dagelijks werk in een logistieke omgeving bestaat onder andere uit het vervoeren en verplaatsen van goederen. Hiervoor worden diverse interne transportmiddelen ingezet. De meest voorkomende zijn de heftruck, reachtruck en EPT. Voor alle interne transportmiddelen geldt dat gebruikers er een certificaat voor moeten bezitten, zodat ze veilig kunnen werken met deze middelen. Daar komen zaken als oefening/ervaring, wetgeving, belading en onderhoud bij kijken. Allemaal zaken die onze cursisten leren tijdens de intern transport opleidingen. En zoals gezegd: ze zijn ideaal te combineren.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal uren code 95: 7
  • Kosten: € 285 p.p. (excl. BTW)

Opleiding door échte vakmensen

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

De heftruck is een onmisbare krachtpatser in vrijwel iedere logistieke omgeving. Hij zorgt voor het verplaatsen van (zware) lasten in een magazijn, die simpelweg niet door menskracht gedragen kunnen worden.

De reachtruck is een intern transportmiddel dat vooral ingezet wordt wanneer er weinig ruimte is. Doordat de lepels op een reachtruck aan de zijkant zitten, heeft de chauffeur een beter zicht tijdens het werken in een kleiner magazijn of smal gangpad.

De EPT (Elektrische Pallettruck) wordt gebruikt om (zware) lasten intern te vervoeren of verplaatsen. De EPT is een kleine en handzame machine met een hefvermogen tot circa 2.000 kilo en heeft weinig manoeuvreerruimte nodig.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Tijdens de opleiding leert de cursist bij Logistic Force Opleidingen de basisvaardigheden van het werken met een heftruck, reachtruck en/of EPT. De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In het theoretische deel neemt de vakdocent de cursisten mee in de wereld van wetgeving, belading en het onderhoud. Daarna staat het praktijkgedeelte op de agenda. De cursisten gaan in ons volledig ingerichte opleidingsmagazijn zelf aan de slag met het bedienen van de verschillende interne transportmiddelen.
Onze interne transportopleidingen worden aangeboden in de Nederlandse, Engelse én Poolse taal.

Voor wie is deze opleiding?

Zowel een beginnend gebruiker als iemand die intern wil doorgroeien, kan deelnemen aan deze opleiding. De opleiding is ook geschikt voor iemand die bezig is met de nascholing van Code 95. De opleiding is geschikt voor iedereen die veilig wil werken met interne transportmiddelen. De minimumleeftijd voor deze opleiding is 16 jaar.

Wat is het resultaat?

Na het doorlopen van de opleiding, ontvangt de cursist een certificaat en pasje. Hij of zij beheerst nu de basisvaardigheden om veilig te kunnen werken met het desbetreffende middel. Het certificaat en pasje zijn vijf jaar geldig. Er wordt geen examen afgelegd.

Wat kan ik met dit certificaat

Het volgen van een opleiding versterkt natuurlijk jouw positie op de arbeidsmarkt. En reken er maar op dat de banen voor het oprapen liggen zodra je de juiste papieren op zak hebt.

Wist je dat Logistic Force jou ook kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan? We hebben een enorm aanbod aan verschillende banen in de transport, logistiek, bus én verhuis-sector. Benieuwd naar de toffe banen die je kunt scoren met deze opleiding?

Bekijk vacatures die interessant zijn als je dit certificaat hebt

Kies jouw gewenste locatie en boek deze opleiding.

  • Opleidingen beschikbaar
  • Vol - Schrijf je in voor de wachtlijst
  • Op aanvraag

Nog plekken

Boek
Deze opleiding is helaas al vol. Wil je op de wachtlijst komen te staan? Vul dan hier je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever op een andere locatie?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Informatie

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB informatie

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.