Op zoek naar specialisten? Wij vinden ze

Hoe werken we?

Je staat voor een uitdaging! Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacante positie binnen jouw organisatie.

RECRUITMENT

De juiste kandidaat op de juiste positie maakt het verschil, voor werkgever én werknemer. De recruitmentafdeling van Logistic Force verbindt met kracht en helpt werkgevers binnen transport, logistiek en productie bij het vinden van de geschikte kandidaat. Dit doen we voor midden- en hoger kaderfuncties.

AAN WAT VOOR FUNCTIES MOET JE DENKEN?

Transportplanner, transportmanager, expeditiechef, customer service manager, supply chain manager. Dit doen we met een persoonlijk en enthousiast team specialisten. We stellen ons graag aan je voor.

ASSESSMENTS

Naast werving en selectie ondersteunen we werkgevers bij het maken van gefundeerde keuzes op HR-vlak. We hebben hiervoor een breed assortiment aan (online) assessments. We informeren je hier graag over!

CONTACT!

Ben je je aan het oriënteren? Laat het ons weten! We maken graag vrijblijvend kennis met je en jouw organisatie. Logistic Force Recruitment doet het anders en we vertellen je er graag over!

Hoe we werken!

Stap 1: kennis maken
Stap 1: kennis maken

Waar zijn jullie naar op zoek? Wat zijn de ambities van de organisatie? Welke uitdagingen liggen er? Welk profiel sluit hier bij aan?  Het vertrekpunt van de zoektocht naar de ideale kandidaat.

Stap 2: zoektocht
Stap 2: zoektocht

Ok, het is helder wat jullie zoeken. Gezamenlijk hebben we het profiel van de ideale kandidaat bepaalt. Nu komt ons specialisme om de hoek kijken. We gaan op zoek en hierin gaan we ver!

Stap 3: Voorstellen
Stap 3: Voorstellen

Wanneer we één of meerdere geschikte kandidaten hebben gevonden en persoonlijk hebben gesproken, stellen we deze graag aan je voor.  

Stap 4: resultaat
Stap 4: resultaat

Is de klik er van twee kanten? Mooi, dan hebben we een win-win weten te realiseren voor alle betrokken partijen en hebben jullie een nieuwe kanjer in je team!

Logistic Force Recruitment

Het is fijn om te weten met wie je te maken hebt. Het team van Logistic Force Recruitment is een team dat bestaat uit 4 full-time specialisten.

We zijn zelf werkzaam geweest op verschillende logistieke functies zoals; transportmanager, data analist, warehousemanager, recruiter, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus dezelfde taal en kennen de branche als geen ander! We stellen ons graag aan je voor.


Hans Moens, Partner / Recruiter

Ik ben Hans Moens en mede eigenaar van Logistic Force Recruitment. Samen met mijn teamleden, en ieder met zijn of haar eigen vakkundigheid, vullen wij elkaar aan. Vele kandidaten hebben de afgelopen 3 jaar hun veelal vaste baan via Logistic Force Recruitment gevonden. Door zorgvuldig de juiste match te realiseren zijn wij in staat om een duurzame relatie op te bouwen met onze kandidaten van vandaag die onze opdrachtgevers van morgen worden.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.


Annemarieke Wilkens-Roef, Recruiter

Recruiter: Mensen en wat ze drijft. Mensen verbinden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan als arbeidsbemiddelaar. Vanuit mijn ervaring heb ik een scherpe kijk op wie elkaar versterken. Ik zie vaak geweldige dingen gebeuren als de juiste mensen gaan samenwerken. Iedere dag ga ik met veel plezier de uitdaging aan om in die steeds krapper wordende en constant veranderende arbeidsmarkt van nu tóch dat talent te vinden dat de organisatie versterkt. 

Consultant: Ik ben resultaatgericht en hands-on. Heb een duidelijke visie op de bijdrage van recruitment aan de strategie van de onderneming. Ik sta voor een zakelijke aanpak met een menselijke factor.

Coach: Solliciteren doe je niet dagelijks. Met tips en tricks bereid ik kandidaten voor op een kennismaking bij de nieuwe werkgever.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Je hebt nu hopelijk een goed beeld wie wij zijn. Contact opnemen? 

Logistic Force Recruitment
Heraclesstraat 6
5048 CG Tilburg
E: recruit@logisticforce.nl
T: 013 - 744 00 99

Meer informatie »
Hans Moens

Manager Recruitment

Annemarieke Wilkens- Roef

Recruiter

Cindy Visser

Recruiter

Cheyenne Jacobs

Administratief Medewerker