Als chauffeur in de strooidienst rijd je vaak onder gevaarlijke omstandigheden op de meest uiteenlopende tijdstippen. Met de code 95 opleiding 'Winterdienst' van Thinq Academy werk je veilig en is jouw kennis up to date.

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De cursus winterdienst is een optimale voorbereiding op het winterseizoen. Chauffeurs in strooidiensten en sneeuwruimen rijden vaak onder gevaarlijke omstandigheden op de meest uiteenlopende tijdstippen. Dit brengt een aantal specifieke, risico’s met zich mee. Om verantwoord en veilig te kunnen werken wordt te cursus winterdienst aangeboden.

Voor wie

Chauffeurs in het bezit van minimaal een geldig rijbewijs C en/of D en die een auto besturen die wordt ingezet in het kader van gladheidbestrijding (de zogenaamde winterdiensten).

Resultaat

Doel is om de kennis van de chauffeur over het juist gebruik van het voertuig en hulpapparatuur duidelijk te maken en te wijze op een veilig verkeersgedrag en deelname.

Inhoud

• Bewustwording winterdiensten • Arbo wetgeving rechten en plichten • Rol en verantwoordelijkheid chauffeur • Werken met sneeuwploegen en borstels • Strooiroutes en prioriteiten • Op- en afbouwen strooier en sneeuwploeg • Onderhoud • Laden en lossen van dooimiddelen Er wordt geen examen afgelegd. Thinq Academy verstrekt een bewijs van deelname.

Code 95: 7 uur
SOOB: n.v.t.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 140.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Barbara Hauser
Thinq Academy

"De opleiding bij Thinq Academy is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 140.00 p.p. (excl. BTW)

Prijs is inclusief trainingsmateriaal, examen(s), eventuele certificaten en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,- p.p.p.d.

Soob subsidie:
Op deze opleiding is geen SOOB subsidie van toepassing.
Tijd:

1-daags (8 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Winterdienst

Bekijk agenda »