Fysieke Belasting

Beroepschauffeurs hebben doorgaans een zwaar beroep. Werkzaamheden bestaan naast het werk in de cabine, uit veel verschillende handelingen zoals het verplaatsen van lasten, rolcontainers of afvalcontainers, regelmatig de laadklep op en weer af. Bovendien zijn de losomstandigheden bij klanten ook niet altijd ideaal.

Voor wie

Chauffeurs en personen die te maken hebben met het handmatig verplaatsen van lasten

Resultaat

De cursist heeft geleerd om veilig en gezond te kunnen werken

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Achtergrondinformatie fysieke belasting, bestaande uit voorbeelden van fysieke belasting, oorzaken en gevolgen van zwaar belast werken en voorkomen van fysieke overbelasting, Verschillende werkhoudingen en werktechnieken, Toepassing juiste tiltechnieken, Toepassing juiste werktechniek met handpalletwagens en rolcontainers, Tips om de eigen werksituatie te verbeteren

Kosten: € 179,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
SOOB van toepassing, teruggave van € 100,- mogelijk.
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!