Ben jij op zoek naar een VCA Opleiding? STOP met zoeken! Bij de academie van Logistic Force zit je goed want je VCA-certificaat die behaal je bij ons!

De academie van Logistic Force is niet voor niets de grootste praktijkopleider in Nederland. Met 19 vestigingen zijn we altijd in de buurt. Liever incompany het VCA-certificaat behalen? Check! Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Ons ervaren team docenten staat voor je klaar!

OVER VCA
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt jouw bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Wanneer je als bedrijf VCA-gecertificeerd bent dien je te kunnen aantonen dat de medewerkers in het bezit zijn van een erkend veiligheidscertificaat VCA Basis. De persoon die als aanspreekpunt van deze medewerkers fungeert, dient over een VCA – VOL certificaat te beschikken. 

Opleidingoverzicht

Bekijk alle VCA Opleidingen.

ga naar overzicht »