Je VCA-certificaat behalen kan bij Logistic Force opleidingen . VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA diploma of certificaat wordt de basis gelegd om elke dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. De opleiding VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Op veel bedrijfenterreinen in bijvoorbeeld de bouw en industrie is een geldig VCA certificaat  een vereiste om het terrein op te komen. Logistic Force opleidingen  is de een van de grootste logistieke praktijkopleiders van Nederland. Een cursus volgen? Met 20 vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt. 


VCA Basisveiligheid nodig?

Behaal je diploma Basisveiligheid VCA of verleng deze. Moet jij dagelijks volgens de VCA-richtlijnen werken? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Binnen deze cursus leer je alles over arbowetgeving, etikettering, gevaarlijke stoffen en brand- en explosiegevaar. Wanneer een bedrijf als risicobedrijf is aangemerkt, kan het zijn dat alle medewerkers en zelfs toeleveranciers op het terrein een erkend veiligheidscertificaat VCA Basis moeten kunnen overleggen. Verloopt jouw VCA Basisveiligheid binnenkort? Dan kun je deze opleiding bij ons uiteraard volgen om weer helemaal up-to-date te zijn.

VCA-cursus Tilburg

Onze praktijkopleidingen zijn verdeeld over onze 20 vestigingen door heel het land. Zo kun je de VCA Basisveiligheid cursus bijvoorbeeld volgen in Tilburg, Breda, Venlo, Alkmaar of onze andere plekken in Nederland. VCA B is een van de opleidingen die geschikt is voor Code 95. Deze cursus staat voor 7 uur nascholing. Wil je nog meer cursussen volgen voor Code 95? Bekijk dan onze andere opleidingen. 

Opleidingoverzicht

Bekijk alle VCA Opleidingen.

ga naar overzicht »