Ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers die aan de slag gaan bij een VCA-gecertificeerd bedrijf? Met de opleiding 'Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA-VOL' van Logistic Force Opleidingen is jouw kennis up-to-date en ben je er klaar voor!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

Als bedrijf is het noodzakelijk bij levering aan VCA-gecertificeerde bedrijven, te kunnen aantonen dat de medewerkers in het bezit zijn van een erkend veiligheidscertificaat VCA basis. De persoon die als aanspreekpunt van deze medewerkers fungeert, dient over een VCA – VOL certificaat te beschikken.

Voor wie

Operationele medewerkers die werken voor opdrachtgevers die het VCA- certificaat verplicht stellen.

Resultaat

De cursist krijgt inzicht in alle veiligheidsaspecten waarmee hij bij het werken voor VCA gecertificeerde bedrijven te maken krijgt. Als het examen met goed gevolg wordt afgelegd, wordt het diploma Basisveiligheid VCA of het VCA-VOL indien van toepassing uitgereikt.

Inhoud

Arbeidsomstandighedenwetgeving, risico’s en preventie, gevaarlijke stoffen, machines en gereedschappen, hijsen en tillen, werken op hoogte, persoonlijke beschermingsmiddelen, brand, explosiegevaar, elektriciteit.

Na afloop wordt een examen afgenomen. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het diploma Basisveiligheid VCA of het VCA – VOL uitgereikt. Het diploma heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Code 95: 7 uur
SOOB: n.v.t.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 235.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Toon Geerts
Toon Geerts
Logistic Force Opleidingen

"Dank voor de topdocent! Ik heb een leerzame en leuke dag gehad"

Vincent

Kosten € 235.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief BTW, CCV registratiekosten á €25,- p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

Soob subsidie:
Op deze opleiding is geen SOOB subsidie van toepassing.
Tijd:

1-daags (8 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Basisveiligheid VCA-VOL

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »