• Opleiding

Tel mee met taal: Nederlands voor Anderstaligen

Dominika Girtler

Taalopleidingen worden steeds belangrijker door verschillende factoren. Eén factor is dat we op de werkvloer meer te maken krijgen met arbeidsmigranten. Zij willen actief aan de slag op de arbeidsmarkt. Taal speelt een belangrijke rol bij het realiseren van die doelstelling. De Nederlandse taalopleiding van Logistic Force zorgt ervoor dat de deelnemers zich verstaanbaar kunnen maken op de werkvloer.

  • Kosten: € 895 p.p. (excl. BTW)

Opleiding door échte vakmensen

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Onze taalopleidingen nemen 15 tot 20 weken in beslag, waarbij het tempo hoog ligt. Het zijn interactieve lessen met veel activiteit voor de deelnemers en een divers aanbod aan oefenvormen. Ons lesprogramma is geen "inburgeringscursus". Deelnemers gaan aan de slag met zichzelf verstaanbaar maken, een presentatie geven en het schrijven van een kort stukje tekst. Natuurlijk komen zaken als woordenschat, zinsopbouw en werkwoordvervoegingen aan bod tijdens de opleiding.

Voor wie is deze opleiding?

De taalopleiding is bedoeld voor werkende mensen in Nederland die hun taalvaardigheid in het Nederlands willen verbeteren.

Wat is het resultaat?

Na 15 tot 20 weken kunnen de deelnemers een korte presentatie in het Nederlands geven over zichzelf, het werk/beroep of over een onderwerp dat de deelnemers interesseert. Ze kunnen een kort briefje/e-mail schrijven en, belangrijker nog, ze kunnen spontaan in het Nederlands communiceren. Natuurlijk zal dit in het begin nog op een langzaam tempo gaan en met een beperkte woordenschat zijn, maar ze durven het te doen zonder enige schaamte. Na deze taalopleiding kunnen ze vol vertrouwen aan de slag in de nieuwe werkomgeving.

Kies jouw gewenste locatie en boek deze opleiding.

  • Opleidingen beschikbaar
  • Vol - Schrijf je in voor de wachtlijst
  • Op aanvraag

Nog plekken

Boek
Deze opleiding is helaas al vol. Wil je op de wachtlijst komen te staan? Vul dan hier je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever op een andere locatie?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Informatie

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB informatie

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.