Goed werkgeverschap bij Nedlin

Ben jij een chauffeur die altijd in beweging wil blijven? Stop dan even hier, want wij hebben een plek in hetteam van onze opdrachtgever in Elsloo! Het moderne wagenpark met 35 vrachtwagens wacht op een chauffeur zoals jij. Van bakwagens tot dubbeldekkers, ze hebben het allemaal en houden de wagens in absolute topconditie. Vind je het leuk om een echt visitekaartje te zijn? Lees dan verder en ontdek waarom werken bij Nedlin jouw volgende stap gaat zijn.

Logo Nedlin

Unieke kenmerken

Elke dag verzorgt Nedlin routes naar Nederland, België en Duitsland. Je bedient klanten zoals hotels, ziekenhuizen, zorgcentra en productiebedrijven. Regelmatig navigeer je door drukke stadscentra en laad en los je zelf de rolcontainers. Dit vraagt om een goede fysieke conditie en stuurvaardigheid. Een handboek met alle afspraken en richtlijnen, zorgt ervoor dat jij zorgeloos je werk kunt doen. Meestal rijd je een vaste route en kom je vaak bij dezelfde klanten, waardoor je een goede band kunt opbouwen. Ben jij fulltime of parttime beschikbaar of wil je graag ’s nachts of juist in de weekenden werken? Informeer naar de mogelijkheden die bij jou passen. Uiterlijk op vrijdag ontvang je de planning voor de volgende week.

Wat haal jij eruit?

Je ontvangt een salaris conform de cao Textielverzorging. Werk je op bijzondere uren en/of nachtdiensten? Dan wordt dit rijkelijk beloond. Maar net zo belangrijk als een goede beloning, is een fijne werksfeer. Daarom zijn persoonlijke aandacht en oprechte waardering factoren die wij altijd meenemen in de screening van een (nieuwe) opdrachtgever. Jouw wensen en doelstellingen zijn overigens minstens zo belangrijk. Want pas als we aan jouw ideale plaatje voor een nieuwe baan kunnen voldoen, vinden we de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever. Maak dus kenbaar hoe jouw ideale baan eruitziet, dan vinden wij ‘Jouw Betere Baan’!

Social Nedlin klein

Heb je om- of bijscholing nodig (denk bijvoorbeeld aan Code 95 of een heftruckcertificaat)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De academie van Logistic Force is de grootste praktijkopleider van Nederland. Wij denken graag mee over jouw ontwikkeling en investeren daar ook in. Heb je nog meer ambities? Dan zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

De voordelen bij Nedlin

Interesse gewekt?

Mooi, dan is het de hoogste tijd dat wij eens een goed gesprek met een bak koffie (of thee, limonade, of wat dan ook) inplannen. Enige wat jij voor nu moet doen is contact met ons opnemen, dan regelen wij de rest!

Je kunt bellen met onze vestiging in Echt (088 – 560 40 11) of een mailtje sturen via onderstaande button.

Ik wil in gesprek over de betere baan bij Nedlin
Nedlin detail 2
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau