DE CHAUFFEUR / BELADER ZIJN ONMISBAAR

Logistic Force en Prezero staan samen garant voor een baan met toekomstperspectief in de buitenlucht.

GOEDE TEAMSPIRIT

We zien dat de tevredenheid van de flexwerkers bij ID Logistics groot is. Dat komt omdat men moeite doet voor een goede werksfeer binnen het team. ID Logistics zorgt voor diversiteit zodat jij je al snel thuis voelt op de werkvloer en je hebt keuze uit verschillende locaties door heel Nederland.

JOUW BETERE BAAN BIJ PREZERO

Ben jij iemand die niet graag stil zit en meteen aan de slag wil in de buitenlucht? Dan zit je goed. Als belader start je samen met de chauffeur in je eerste werktraject. Dit werk is veel minder fysiek belastend dan iedereen denkt vanwege het gebruik van de container per huishouden. Dus een baan die zowel voor mannen als voor vrouwen een absolute aanrader is. Onderweg kom je altijd mensen tegen voor een praatje en de dagelijkse route varieert dus hoe afwisselend wil je het hebben?

EN NU JIJ ALS CHAUFFEUR OP DE KRAAKPERSWAGEN

Natuurlijk ga je door voor het behalen van je rijbewijs C. De routes ken je al en nu ga jij de vuilniswagen besturen. Zodra je ervaring als belader hebt opgedaan, mag je het vrachtwagenrijbewijs gaan halen. En dat regelen wij voor jou. Dagelijks leiden wij veel vrachtwagenchauffeurs op, dus wij weten precies hoe je dit rijbewijs met gemak op zak krijgt.  Ondertussen kun je gewoon je werk blijven doen en behoud je dus ook je loon. Dat is het grote voordeel bij Logistic Force: wij hebben het uitzenden en het opleiden tot chauffeur onder 1 dak georganiseerd.

HIEROP KUN JE REKENEN

  • Lekker vroeg starten in de buitenlucht en op tijd klaar
  • Je start als belader en bestuurt uiteindelijk zelf de kraakperswagen
  • Dagelijks variërende routes en een praatje met de buurt
  • De straten zien er met jouw hulp netjes uit
  • Een goed salaris en regelmatige werktijden
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau