Basisveiligheid VCA

Als bedrijf is het noodzakelijk bij levering aan VCA-gecertificeerde bedrijven, te kunnen aantonen dat de medewerkers in het bezit zijn van een erkend veiligheidscertificaat VCA basis. De persoon die als aanspreekpunt van deze medewerkers fungeert, dient over een VCA – VOL certificaat te beschikken.

Voor wie

Operationele medewerkers die werken voor opdrachtgevers die het VCA- certificaat verplicht stellen. Duur: 1 dag

Resultaat

De cursist krijgt inzicht in alle veiligheidsaspecten waarmee hij bij het werken voor VCA gecertificeerde bedrijven te maken krijgt. Als het examen met goed gevolg wordt afgelegd, wordt het diploma Basisveiligheid VCA of het VCA-VOL indien van toepassing uitgereikt.

Examen

Na afloop wordt een examen afgenomen. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het diploma Basisveiligheid VCA of het VCA – VOL uitgereikt. Het diploma heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Inhoud van de cursus

Arbeidsomstandighedenwetgeving, Risico’s en preventie, Gevaarlijke stoffen, Machines en gereedschappen, Hijsen en tillen, Werken op hoogte, Persoonlijke beschermingsmiddelen, Brand, Explosiegevaar, Elektriciteit

Kosten: € 179,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!