Kwaliteitslabel in logistiek

Op zoek naar een baan in de logistiek? Wij selecteren voor jou de beste functies in de leukste warehouses, groot of klein. Denk bijvoorbeeld aan logistiek medewerker of orderpicker maar ook intern transportfuncties zoals heftruck- of reachtruckchauffeur.

Veel toffe banen

Werken in de logistiek geeft jou loopbaan veel kansen. Sowieso is Nederland hét logistiek centrum van Europa. Je hebt vast weleens van de landelijke hotspots gehoord waar de magazijnen en warehouses als paddenstoelen uit de grond schieten. Als toonaangevend marktleider in logistieke dienstverlening, heeft Logistic Force allerlei toffe banen beschikbaar bij deze topbedrijven, van kleine MKB-bedrijven tot grote internationale warehouses. Waar zie jij jezelf werken?

Opleiding in de logistiek nodig?

Wij zijn de grootste praktijkopleider in de logistieke sector. Je kunt terecht voor het heftruck- en reachtruckcertificaat, maar ook voor een EPT training met VR-bril. Bovendien krijgen we veel positieve reacties op onze taaltrainingen: zodra je de Nederlandse taal machtig bent, voel je je ook zekerder op de werkvloer. Logistic Force heeft mooie functies én een praktijkopleiding onder 1 dak; handig voor je toekomst. Hier wil ik meer over weten

Uitzendkrachten waarden ons met een 9.1

Kom werken bij Logistic Force, er ligt al een mooie baan op je te wachten. Onze teams op de vestiging bij jou in de buurt snappen wat jij belangrijk vindt: je onderdeel voelen van een team en een goede werk- & privébalans. Daarnaast wil je waardering voor je werk en natuurlijk een goed salaris. Daar krijg jij energie van! Wij noemen dat Jouw Betere Baan. En dat blijkt ook uit het rapportcijfer dat uitzendkrachten ons geven: een 9.1 voor persoonlijke aanpak!

Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau