Joey's Betere Baan

Bij Logistic Force zetten we ons dagelijks in om ‘Jouw Betere Baan’ te vinden. Daarvoor zetten we net dat ene stapje extra voor jou. En onze dienstverlening stopt niet wanneer je geplaatst bent bij één van onze opdrachtgevers. Sterker nog, dan begint het pas! Hoe dat precies zit, vragen we aan Joey Brouwer (30), één van onze (voormalige) kandidaten.Hoe ben je bij Logistic Force terechtgekomen?

“Begin dit jaar had ik een baan, maar ik zat er echt niet op mijn plek. Had het totaal niet naar mijn zin. Toen ik op een dag weer eens chagrijnig thuiskwam, wees mijn vriendin mij op een bericht op Facebook van Logistic Force. Ik heb direct contact opgenomen met de vestiging Breda en een afspraak ingepland.”

 

En toen?

“Het is allemaal ontzettend rap gegaan. Want al snel na mijn belletje had ik een afspraak met Osman Yalan, bemiddelingscoördinator bij Logistic Force Breda. Tijdens het kennismakingsgesprek luisterde hij naar mijn wensen en had twee bedrijven in gedachte waar ik volgens hem zou passen. Bij het eerste bedrijf ben ik op bezoek geweest. Dit voelde zo goed dat ik meteen heb aangegeven hier graag te willen gaan werken. Daarna heeft Osman alles razendsnel geregeld. Sinds april werk ik naar volle tevredenheid bij dit bedrijf. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij dit bedrijf en werk ik er dus niet meer via Logistic Force.”

 

Toch is het traject van overname niet helemaal vlekkeloos verlopen. Vertel eens!

“Klopt. Mijn werkgever was erg tevreden over me en dat is natuurlijk heel fijn om te horen. Maar ik schrok een beetje van het voorstel om mij vervroegd ‘over te nemen’ van het uitzendbureau. Ik had namelijk ontzettend goed contact met ze en wilde dat niet kwijt. Daarnaast hield ik netto net iets minder over door extra inhoudingen dan dat ik via het uitzendbureau zou blijven werken. Op die bewuste vrijdag heb ik aangegeven dat ik het aanbod afsloeg. 

In het weekend dat volgde, heb ik er nog eens goed over nagedacht en op maandag nam Frank Schroder (ook bemiddelingscoördinator bij Logistic Force) contact met mij op. We hebben een goed gesprek gehad en hij heeft alle opties met mij doorgenomen. Ondanks dat het voor hen natuurlijk ook financieel aantrekkelijker is om mij als uitzendkracht aan te houden, heeft hij echt gekeken naar wat het beste voor mij was. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat het (kleine) verschil in nettoloon gecompenseerd werd. Dat gaf mij de doorslag om alsnog op het voorstel in te gaan. Ik denk dat ik gewoon een beetje koudwatervrees had.”  


Wat maakt Logistic Force anders dan andere uitzendbureaus?

“Heb je even? Want het is echt een wereld van verschil. Om te beginnen voelde het kennismakingsgesprek niet als een stijve sollicitatie, maar echt als een wederzijdse kennismaking. Het was bijna een huiselijke sfeer, er werd zelfs een geintje tussendoor gemaakt. Osman luisterde goed naar mijn wensen en kwam met twee goede matches. En hij heeft deze toffe baan voor mij gevonden.  

Maar wat ik echt bijzonder vind, is wat ze voor mij gedaan hebben juist ná mijn plaatsing. Bij andere uitzendbureaus verdwijn je dan vaak van de radar. Maar niet bij Logistic Force. Ik ontving regelmatig een appje met de vraag hoe het met me ging en regelden dingen als dat nodig was. Daarnaast hebben ze me razendsnel een aantal opleidingen laten volgen, die verplicht zijn bij mijn werkgever. Ik had zelf al mijn heftruckcertificaat, maar miste nog mijn EPT, reachtruck en klemtruckcertificaat. Dit hebben ze zelfs op zaterdag en op mijn werklocatie geregeld. De kosten werden gedragen door Logistic Force en deels door mijn werkgever. Echt geweldig geregeld. Dit zie je dus echt niet overal.” 

 

Kom je ooit nog terug naar Logistic Force?

“Zoals het er nu naar uitziet niet. Ik heb het enorm naar mijn zin bij mijn werkgever. Maar het contact voelt zo goed dat ik absoluut weer bij ze aanklop als dat nodig is. Tot die tijd verwijs ik gewoon vrienden en bekenden naar Logistic Force. Maar dat ik blij met ze ben, is een understatement. Laatst heb ik ze zelfs verrast met een taart als dank voor alles wat ze voor me gedaan hebben!”