Sollicitatietips

Heb je een vacature gezien op de website van Logistic Force waarop je wilt reageren? Hieronder vind je handige sollicitatietips die jou wellicht kunnen helpen.

Je persoonlijke cv

Je cv of curriculum vitae is jouw persoonlijke visitekaartje en geeft een eerste indruk van wie je bent en welke opleiding(en), diploma’s en werkervaring je hebt. Wanneer je solliciteert bij Logistic Force, is het belangrijk dat je je cv op orde hebt. Het loont echt om hier de tijd voor te nemen. Je kunt hiervoor het voorbeeld sjabloon gebruiken.

Denk goed na over je motivatie

Je hebt een leuke vacature gezien op de website van Logistic Force. Waarom ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Wat lijkt je uitdagend aan de baan en waarom denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? De antwoorden op deze vragen vul je in bij je motivatie.

Gesprek op de vestiging

Wanneer er een mogelijke match is, nodigen we je uit op de vestiging voor een persoonlijk gesprek. Zo leren we je kennen en kunnen we samen kijken wat voor jou de ideale baan is. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dat je je goed voorbereidt; Waar ben je naar op zoek en waarom ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Neem tijdens de intake ook altijd de volgende zaken mee:

  • Rijbewijs
  • Paspoort of identiteitsbewijs
  • Certificaten
  • cv

Gesprek bij de klant

Wanneer er een goede match is tussen jou en een vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever, dus het bedrijf waar de vacature openstaat. Je gaat dan op kennismakingsgesprek. Het is slim om je vooraf te verdiepen in het bedrijf. Kom op tijd en zorg ervoor dat je een goede eerste indruk achterlaat!

Karoline van Haaften

Wilt u meer weten over uitzenden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur uitzenden

Karoline van Haaften

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?