Over Logistic Force

Welkom bij The Force!

Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Dat is waar we het voor doen. Waarvoor je ons 's-nachts (soms letterlijk) kunt wakker maken en waar we energie van krijgen! Het is de meerwaarde die we als Logistic Force groep leveren. Hoe? Dat lees je hieronder!

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Work

Op zoek naar krachtige mensen op flexibele basis? Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden van toppers in de sectoren transport en logistiek. Met 20 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt!

Bekijk de vacatures »

Learn

Ben jij klaar voor de dag van morgen? Vanuit 20 theorielocaties en 2 praktijkhallen zet de academie van Logistic Force mensen in hun kracht en stoomt ze d.m.v. beroeps praktijkopleidingen klaar voor de dag van morgen!

Bekijk opleidingen »

Recruit

LF Recruitment verbindt toptalent met werkgevers voor vaste banen op HBO- en WO-niveau. We zijn gespecialiseerd in de sectoren transport, logistiek en productie.

Meer informatie »

Waar we het voor doen!
20 vestigingen in heel Nederland 20
vestigingen in heel Nederland
Dagelijks meer dan 2.000 toppers aan de slag Dagelijks meer dan
2.000
toppers aan de slag
 OMZET € 96 mln in 2022 OMZET
96 mln
in 2022
Jaarlijks >10.000 cursisten Jaarlijks
>10.000
cursisten

Werken bij Logistic Force

Wij geloven dat de mens het belangrijkste onderscheidende vermogen van een organisatie blijft. Juist in een wereld waarin technologie een steeds dominantere rol speelt wordt de mens belangrijker. Werk zal blijven veranderen. Zonder ontwikkeling van de mens geen voortuitgang en groei!

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Logistic Force meer dan een hip plakkertje voor de buitenwacht. Bij Logistic Force geloven we in de kracht van mensen en daarin gaan we ver. Sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in het DNA van de organisatie. We geloven in lokale betrokkenheid en steunen lokaal verschillende initiatieven, verenigingen en sportclubs.

Meer info »

Kwaliteit

Bij Logistic Force staat kwaliteit voorop. Logistic Force is aangesloten bij branchevereniging NBBU. Daarnaast zijn we onder andere NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd.   

Meer info »

Anti-discriminatie

De bedrijfsvoering van Logistic Force is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, genderidentiteit, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst, handicap, chronische ziekte of nationaliteit.

Meer info »

Privacy statement

Logistic Force hecht grote waarde aan zorgvuldige en veilige omgang met privacygevoelige informatie van haar websitebezoekers, kandidaten, werknemers en zelfstandigen. Logistic Force behandelt en beveiligt de aan haar toevertrouwde persoonlijke informatie uiterst zorgvuldig.

Meer info »

Onze collega's werken o.a. voor:

Vind ons in heel Nederland

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We zijn dus altijd in de buurt! We helpen toppers aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil! Wat kunnen we voor jou betekenen?  

Alle vestigingen »
LF locaties