Over LF

Welkom bij The Force!

Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Dat is waar we het voor doen. Waarvoor je ons 's-nachts (soms letterlijk) kunt wakker maken en waar we energie van krijgen! Het is de meerwaarde die we als Logistic Force groep leveren. Hoe? Dat lees je hieronder!

HOE KUNNEN WE JOU VAN DIENST ZIJN?

Op zoek naar krachtige mensen op flexibele basis? Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden van toppers in de sectoren transport en logistiek. Met 20 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt!


Specialist in het uitzenden van arbeidsmigranten die zelfstandig woonachtig zijn in Nederland. Dit doen we in de transport, logistiek, productie èn daarbuiten!


Ben jij klaar voor de dag van morgen? Vanuit 19 theorielocaties en 3 praktijkhallen zet Thinq Academy mensen in hun kracht en stoomt ze d.m.v. beroeps praktijkopleidingen klaar voor de dag van morgen!


LF Recruitment verbindt toptalent met werkgevers voor vaste banen op HBO- en WO-niveau. We zijn gespecialiseerd in de sectoren transport, logistiek en productie.


WAAR WE HET VOOR DOEN!

Krachtige mensen is de kern waar we het voor doen. Eromheen zie je losse waarden staan waar we bij The Force in geloven. Zeg maar ons 'DNA'. Samen dragen ze bij aan het hoofddoel. Staan deze waarden in steen gebeiteld? Nee, zeker niet. Logistic Force staat niet stil. Net als onze klanten, onze medewerkers en de markt waarin we opereren. De waarden kunnen aangescherpt, aangevuld en gewijzigd worden.


21 vestigingen in heel Nederland 21
vestigingen in heel Nederland
Dagelijks meer dan 1.500 toppers aan de slag Dagelijks meer dan
1.500
toppers aan de slag
OMZET € 62 mln in 2019 OMZET
62 mln
in 2019
Jaarlijks >10.000 cursisten Jaarlijks
>10.000
cursisten

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Logistic Force meer dan een hip plakkertje voor de buitenwacht. Bij Logistic Force geloven we in de kracht van mensen en daarin gaan we ver. Sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in het DNA van de organisatie. We geloven in lokale betrokkenheid en steunen lokaal verschillende initiatieven, verenigingen en sportclubs. 

Meer informatie »
MVO

Onze collega's werken o.a. voor:

Kwaliteit

Bij Logistic Force staat kwaliteit voorop. Logistic Force is aangesloten bij branchevereniging NBBU. Daarnaast zijn we onder andere NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd.   

Meer informatie »
Kwaliteit

Onze vestigingen