Werken bij Logistic Force

Ready to join the force?

Wij geloven dat de mens het belangrijkste onderscheidende vermogen van een organisatie blijft. Juist in een wereld waarin technologie een steeds dominantere rol speelt wordt de mens belangrijker. Werk zal blijven veranderen. Zonder ontwikkeling van de mens geen vooruitgang en groei!

Daarnaast neemt bij mensen de behoefte aan flexibiliteit en vrijheid toe. De tijd wordt steeds meer in beslag genomen door digitale contacten dan fysiek sociale contacten. Mensen willen ergens bij horen en van betekenis zijn voor anderen. Werk vervult hierin een cruciale rol. Wij beseffen ons dat werk niet voor iedereen even gemakkelijk binnen bereik ligt. Door middel van persoonlijke aandacht, begeleiding, opleiding en advies helpen wij deze mensen. En daar gaan wij ver in. De mens achter de medewerker staat voor ons altijd centraal. 

In de kern is het onze bedoeling mensen krachtiger te maken en te helpen hun eigen toekomst te bepalen op de arbeidsmarkt. Zoveel als mogelijk zullen wij als mens naast hen staan om samen te bepalen hoe ze een rol van betekenis kunnen blijven spelen op de arbeidsmarkt. Medewerkers zullen zich daardoor thuis voelen bij Logistic Force. Ze zullen zich blijven ontwikkelen, inzetten en van waarde zijn, waardoor onze opdrachtgevers graag bij ons terugkomen.

Bekijk hier onze interne vacatures.

Een video zegt meer dan duizend woorden

De oprechte aandacht en kansen die Logistic Force mij heeft geboden, probeer ik ook in mijn dagelijkse werk mee te geven aan de uitzendkrachten.

Tim Mutsaers - Vestigingsmanager in Breda
Lees meer » Alle testimonials »
Tim Mutsaers
€ 1.500 persoonlijk opleidingsbudget € 1.500
persoonlijk opleidingsbudget
135 vaste medewerkers 135
vaste medewerkers
26 vakantiedagen 26
vakantiedagen
17 vestigingen in heel Nederland 17
vestigingen in heel Nederland

Vacatures

Ben jij een zelfstarter, een harde werker en houd je van veel vrijheid in je werk? Logistic Force groeit hard. Groei jij met ons mee? Hoe hard je gaat, bepaal je zelf. Kun je tegen een stootje, wil je vol snelheid en ga je goed, graag & gemakkelijk met mensen om. Bij LF kun je je energie kwijt. En we beloven je, je krijgt er ook veel energie voor terug! Samen op zoek naar de krachtige mensen en naar jouw persoonlijke kracht, daar doen we het voor. 

Kies uit onze 13 vacatures


Staat jouw droombaan er niet tussen?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Maar geen nood: je mag ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen om je interesse kenbaar te maken. Wellicht dat wij nét bezig waren met het opstellen van jouw droom-vacature! Of misschien dat jij ons ervan overtuigt dat wij jou ZO hard nodig hebben dat wij het zelf niet eens door hadden! Het zou dan zonde zijn als we daar nooit achter komen.

Mail ons je open sollicitatie »