Informatie opleidingen

Logistic Force Academy verzorgt in heel Nederland een breed scala aan opleidingen, trainingen en advies voor onder andere de sector Transport en Logistiek. Logistic Force Academy onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het uitgebreide aanbod van korte, competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met ruime trainingservaring.

Waarom kiest u voor Logistic Force Academy:

  • Altijd een opleiding beschikbaar, wanneer en waar u maar wilt
  • Beschikking over vele theorielocaties
  • Specialist in nascholing code 95
  • Concurrerende prijzen

Waarom kiest u voor Logistic Force?

  • Jarenlange praktijkervaring
  • Uitgebreid (kennis)netwerk
  • Speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen in de branche

Logistic Force Academy is gecertificeerd opleider voor SOOB, CCV, DNV, Kmar en STOOF.

Logistic Force Academy werkt vanuit het ‘Huis van de Logistiek’, gevestigd in Tilburg; een omgeving die bruist van logistieke kennis en bedrijvigheid. We beschikken over meerdere trainingsruimtes die voorzien zijn van alle middelen en gemakken om tot een perfect opleidingsresultaat te komen. Daarnaast beschikken we over een volledig goedgekeurde CCV praktijkhal.

Waarom opleiden?

U leidt uw personeel op om de kennis binnen uw organisatie te vergroten en efficiënter te kunnen werken. De Transport & Logistiek is een veeleisende sector waarin het best mogelijke geleverd moet worden tegen de laagst mogelijke kosten. Om concurrerend te blijven, is goed geschoold personeel in toenemende mate een noodzaak. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal. Daarnaast is opleiden van uw medewerkers een uitstekend middel om hen te motiveren en betrokken te houden bij uw organisatie. Investeren in medewerkers loont áltijd. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger.

Breed scala aan kwaliteitsopleidingen

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker luchtvracht, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of transportplanner: bij Logistic Force Academy hebben we ruime ervaring met Arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen. Maar ook andere opleidingstrajecten zoals BBL kunnen door ons worden ingevuld. Met al onze vestigingen zorgen we voor een landelijke dekking, zodat we u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen.

Subsidies

Bedrijven kunnen subsidie krijgen wanneer zij opleidingen of trainingen afnemen bij een gecertificeerde opleider. Logistic Force Academy is gecertificeerd opleider en is aangesloten bij diverse branchegerichte subsidiepunten zoals SOOB, STOOF en OOM. Lees meer over subsidies.

Opleidingen op maat

Bijna alle opleidingen kunnen in uw eigen bedrijf en op maat worden aangeboden. Elke opleiding wordt afgestemd op de bedrijfsspecifieke situatie en/of de opleiding wordt in samenspraak met u ontwikkeld. Meer informatie.

Sandra Klijn

Wilt u meer weten over opleiden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur opleiden

Sandra Klijn

Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?