Als chauffeur heb je in het verkeer letterlijk en figuurlijk een grote verantwoordelijkheid. Met de training Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS) van Logistic Force Opleidingen leer je defensiever te rijden en verbeter je jouw rijvaardigheid.

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De chemische industrie beschouwt veiligheid in het transport van haar producten als een belangrijk integraal aspect van de gehele logistieke keten. Daarbij wordt het verkeer steeds intensiever en dat vereist een defensieve rijstijl. BBS vormt een onderdeel van het SQAS-systeem. Bedrijven moeten om aan de SQAS-eis te voldoen regelmatig hun medewerkers (laten) beoordelen. Deze opleiding kan worden uitgevoerd met het eigen voertuig of indien gewenst met een voertuig van Thinq Academy. Indien er voor de mogelijkheid met een eigen voertuig wordt gekozen dient deze drie goedgekeurde zitplaatsen en een verbruikersmeter te hebben.

Voor wie

Chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C of CE.

Resultaat

Inhoud

Kennis, attitude en chauffeursgedrag, staat van het voertuig en brandstofverbruik, controle houden op en manoeuvreren met voertuigen, voorkomen van ongelukken en terugdringen van schades, weersomstandigheden, defensief en anticiperend rijden, kijken, observeren, concentreren en rijtechnieken. Deelnemers moeten minimaal 2,5 uur praktijk rijden, dit ook conform de verplichte nascholing voor de vakbekwaamheid.

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname van Logistic Force.

Code 95: 7 uur
SOOB: €100,-

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 445.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Erik Heye
Erik Heye
Logistic Force Opleidingen

"De opleiding van de academie van Logistic Force is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 445.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief BTW, CCV registratiekosten á €25,- p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 100 mogelijk.

Tijd:

1-daags (8 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS) Voertuig Opleider

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »