Jouw Betere Baan bij Cornelissen Transport

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen

Sinds 1930 is Cornelissen al in de business van transport. Zij werken met chauffeurs met passie en hebben altijd werk voor nieuwe collega’s voor die betere baan.

Met de benen op de grond en handen uit de mouwen

Logistic Force werkt graag samen met opdrachtgevers die hart voor transport hebben. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”, no nonsens maar wel met teamgevoel. Zoals Cornelissen haar klanten vooruit helpt, zo staat Logistic Force garant voor jouw baan als chauffeur, een baan die vooral plezier oplevert. En natuurlijk interessant voor zowel mannen als vrouwen. 

Je werkt met sterke merken

Cornelissen werkt in opdracht van sterke merken zoals AH, Kruidvat en Jumbo, maar ondertussen ook voor Bol.com. Samen met Logistic Force vinden we de chauffeursfunctie bij jou in de buurt.   

Jouw betere baan bij Cornelissen

Welkom in de wereld van transport! Wil jij aan de slag als chauffeur in de winkeldistributie? Kijk naar de voordelen die passen bij deze functie. Ook zorgt Logistic Force ervoor dat jouw Code 95 op peil blijft. Dat is het voordeel van onze kijk op jouw betere baan. Jij vindt niet alleen de baan die past bij je privésituatie, wij denken ook met je mee als je een opleiding wil volgen waarmee je verder komt.

Hierop kun je rekenen

  • Werken met modern en zero emission gericht materieel
  • Vroeg, laat of 's nachts aan de slag is geen probleem 
  • Gemakkelijk te combineren met je privé situatie
  • Vaste werktijden
  • Een locatie bij jou in de buurt