Nationaal Chauffeurs Onderzoek 2019!

Schaarste, te weinig (jonge) instroom van nieuwe chauffeurs, zelf rijdende trucks.....PANIEK!? Of niets aan de hand? Het Nationaal Chauffeurs Onderzoek 2019!

De lijnen staan weer open!

Hoe kijkt de Nederlandse beroepschauffeur naar het beroep, de schaarste, verschillende (technologische) ontwikkelingen en wat maakt het voor een chauffeur simpelweg het mooiste beroep ter wereld? 

Om dit te onderzoeken organiseert Logistic Force voor de derde keer op rij het Nationaal Chauffeurs Onderzoek. Het grootste landelijke onderzoek binnen de sector. Het doel? De mening van de Nederlandse chauffeur laten horen! De lijnen zijn inmiddels geopend. In de vorige edities lieten meer dan 800 chauffeurs uit het hele land hun stem horen. Een mening die van onschatbare waarde is in een branche die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is.

Begin 2019 presenteren we de uitkomsten dus to be continued! 

Een kleine flashback uit 2016!

Kun jij niet wachten tot de uitkomsten? Hieronder een leuke flashback uit 2016. Maxim Hartman ging toen op geheel eigen wijze op pad om de grootste verkeersergernissen van de Nederlandse beroepschauffeurs te onderzoeken.