Wat kan Logistic Force voor mij betekenen?

Logistic Force heeft als doel jou te verbinden met een werkgever die bij je past, in een functie die aan jouw wensen voldoet. Zelf op zoek naar de perfecte baan kan wel eens lastig zijn en kost veel tijd. Wanneer je jouw cv en wensen bij ons bekend maakt, gaan wij voor jou op zoek. Je kunt erop vertrouwen dat dit met de grootste zorg gebeurt. Op het moment dat je door ons naar een werkgever wordt gestuurd voor een sollicitatiegesprek, heb je slechts enkele concurrenten; wij sturen maar een aantal geschikte kandidaten. Dat betekent dat je heel wat meer kans maakt dan wanneer je samen met honderd andere sollicitanten een sollicitatiebrief hebt geschreven.

Wij hebben een breed netwerk waardoor we veel vacatures in ons database hebben. Omdat al onze medewerkers arbeidservaring hebben opgedaan in de logistieke sector, weten wij exact wat de logistieke functies inhouden. Deze ervaring gebruiken wij om samen met jou een functie te vinden die perfect aansluit op jouw ideeën en wensen.

Wij vinden plezier in het werk erg belangrijk. Voor onszelf, maar zeker ook voor jou. Daarom besteden wij veel aandacht aan het proces, van intake tot plaatsing. Wij voelen ons betrokken bij jou en jouw ambities. Dit kun je merken aan onze persoonlijke benadering. Wij nemen echt de tijd voor je en je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen of opmerkingen. Wij staan voor je klaar!

Of je nu parttime of fulltime aan de slag wilt, werk zoekt als logistiek manager of vrachtwagenchauffeur, gepensioneerd bent of wilt werken en leren tegelijk: wij begeleiden jou van begin tot eind in het vinden van de perfecte baan. Jouw wensen vormen onze zoekcriteria: Logistic Force biedt altijd advies op maat.

Flexibel

Wij vragen onze uitzendkrachten flexibel te zijn, dan mag je dat ook van ons verwachten. Daarom geven we werkgever en werknemer alle vrijheid om de ideale samenwerkingsvorm te kiezen: een vaste aanstelling, detachering of uitzendconstructie, seizoensarbeid, deeltijd of voltijd, jobcoaching of begeleiding et cetera.

Frank Schroder

Wilt u meer weten over uitzenden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur uitzenden

Frank Schroder

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?