Ons team

Het is fijn om te weten met wie je te maken hebt. Het team van Logistic Force Recruitment is een team dat bestaat uit 4 specialisten.

We zijn zelf werkzaam geweest op verschillende logistieke functies zoals; transportmanager, data analist, warehousemanager, recruiter, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus dezelfde taal en kennen de branche als geen ander! We stellen ons graag aan je voor.

Hans Moens, Partner / Recruiter

Ik ben Hans Moens en mede eigenaar van Logistic Force Recruitment. Samen met mijn teamleden, en ieder met zijn of haar eigen vakkundigheid, vullen wij elkaar aan. Vele kandidaten hebben de afgelopen 3 jaar hun veelal vaste baan via Logistic Force Recruitment gevonden. Door zorgvuldig de juiste match te realiseren zijn wij in staat om een duurzame relatie op te bouwen met onze kandidaten van vandaag die onze opdrachtgevers van morgen worden.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Janka Timmers, Recruiter

Ik ben Janka Timmers en ik ben recruiter voor Logistic Force Recruitment sinds januari 2015. Waarom ik voor Logistic Force Recruitment heb gekozen? Omdat wij anders werken! Jij staat bij ons ook echt centraal. We gaan samen voor kwaliteit en volle tevredenheid voor de werkzoekende en de opdrachtgever, vraag maar na ;).

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.


Mieke van Nieuwenhoven, Recruiter

Ik ben Mieke van Nieuwenhoven. Sinds 2016 ben ik recruiter bij Logistic Force Recruitment. Wat ik het leukste vind aan deze functie? Met mensen in gesprek gaan en samen kijken waar de wensen en ambities liggen. Waar liggen de kansen voor een mooie (volgende) stap? Dit geldt zowel voor kandidaten als opdrachtgevers. Wanneer dit samenkomt geeft dit een enorme kick!

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Angela Quirijnen, Recruiter & Backoffice

Ik ben Angela Quirijnen en bij Logistic Force Recruitment werk ik als Recruiter en zorg ik er daarnaast voor dat alles achter de schermen ook op rolletjes loopt. Het mooiste aan deze functie is dat het de ideale combinatie is uit mijn eerdere werkervaring. Een praktische uitdagende branche gecombineerd met het werken met mensen. Je helpt ze echt verder.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Je hebt nu hopelijk een goed beeld wie wij zijn. Wil je ook weten hoe je ons kunt bereiken?

Hans Moens

Wilt u meer weten over recruitment binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur recruitment

Hans Moens

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?