Hoe werken we?

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Wat staat je te wachten wanneer je solliciteert op een functie via Logistic Force Recruitment?

Stap 1: Reageren

Staat jouw volgende baan er tussen? Mooi! Reageer er direct op via de website. Ben je op zoek maar staat de ideale vacature er (op dit moment) niet bij? Stuur ons je CV met motivatie of stuur ons een linkje naar je Linkedinprofiel. Je ontvangt altijd een antwoord terug.

Stap 2: Kennis maken

Kunnen we jou helpen met het vinden van jouw droombaan? Wanneer we denken van wel maken we graag kennis met je. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk, één op één in een gesprek van ongeveer 60 minuten. Wat zijn jouw drijfveren? Wat zoek je in een nieuwe functie? We leren je graag beter kennen. Wanneer we denken dat we je niet kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan zijn we hier ook eerlijk in.

Stap 3: We stellen je voor

De kennismaking was voor beide kanten geslaagd en nu? Na het gesprek zetten we op papier waarom we denken dat jij past bij de functie van de opdrachtgever. We gaan je referenties na en stellen je voor bij de opdrachtgever.

Stap 4: Sollicitatiegesprek

Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij dat zijn? Mooi! Dan word je uitgenodigd om op gesprek te komen. We geven je nog wat tips mee zodat je goed voorbereid en met een goed gevoel op gesprek gaat.

Stap 5: Je nieuwe baan!?

Hopelijk klikt het vanuit beide kanten en hebben we je kunnen ondersteunen in het vinden van jouw nieuwe baan.

Hoe we werken weet je nu, maar wil je ook weten wie wij zijn?

We stellen ons graag aan je voor!
Mieke van Nieuwenhoven

Wilt u meer weten over recruitment binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur recruitment

Mieke van Nieuwenhoven

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?