Wat betekent payroll voor jou?

Kom je als medewerker in dienst bij Logistic Force, dan ben je gegarandeerd in goede handen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle zaken rondom jouw salaris, pensioen en verzekering perfect geregeld zijn. Ook zorgen wij voor een goede verzuimbegeleiding wanneer je onverhoopt ziek wordt. Omdat wij vinden dat je nooit met onbeantwoorde vragen moet blijven zitten, hebben wij een backoffice met deskundige medewerkers waar je altijd terecht kunt met al je vragen. Dus schroom nooit ons te bellen, wij zijn er juist voor jou!

Wanneer jouw werkgever zijn juridisch werkgeverschap uitbesteedt aan Logistic Force, wordt Logistic Force jouw werkgever. Dit betekent dat Logistic Force jouw salaris uitbetaalt en zaken rondom jouw pensioen en het ziekteverzuim regelt. Ook kom je onder een andere cao te werken.

Werken via payroll bij Logistic Force heeft voor jou diverse voordelen:

  • Je bent verzekerd van een tijdige en juiste salarisuitbetaling
  • Je kiest zelf of je wekelijks of 4-wekelijks betaald krijgt
  • Je ontvangt collectiviteitskorting op je zorgverzekering
  • Je kunt met al je vragen altijd terecht bij onze backoffice

Op de werkvloer merk je niets van het overgedragen werkgeverschap, want jouw leidinggevende blijft zelf verantwoordelijk voor de werving & selectie, de dagelijkse aansturing, inroostering en functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Mark Rens

Wilt u meer weten over payroll binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur payroll

Mark Rens

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?