Salaris

Bij Logistic Force kun je zelf kiezen of je salaris wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Het geld staat meestal op vrijdag op je bankrekening (per bank afhankelijk). Bij het kopje ‘downloads’ staat de uitbetalingskalender van 2016, daarop zie je precies wanneer de uitbetalingen plaatsvinden. Je salaris kan overigens pas worden uitbetaald wanneer Logistic Force in het bezit is van alle benodigde documenten. Dit geldt met name voor het identiteitsbewijs van de medewerker en een ondertekende inleen- en arbeidsovereenkomst. Zorg er dus voor dat je deze documenten kunt overleggen.

De hoogte van je bruto salaris per uur is afhankelijk van de bij de opdrachtgever geldende systematiek. Dit betekent dat voor de werknemer die werkt via Logistic Force dezelfde beloning conform artikel 22 van de NBBU-cao geldt als voor een collega werkzaam in een gelijke of gelijkwaardige functie in dienst van de opdrachtgever.

Naast je salaris bouw je 8% vakantiegeld, vakantiedagen, bijzonder verlof/kort verzuim en feestdagen op. NB.: Studenten en vakantiewerkers hebben recht op een ander aantal vakantiedagen. Zij ontvangen geen reserveringen voor bijzonder verlof/kort verzuim en feestdagen.

Voor al jouw vragen over je salaris, vakantiedagen et cetera kun je altijd terecht bij de backoffice.

Janine van der Meer

Wilt u meer weten over payroll binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur payroll

Janine van der Meer

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?