Kartrekkers Programma

Het kartrekkers programma van Logistic Force biedt gemotiveerde mensen de kans om binnen een jaar opgeleid of omgeschoold te worden tot allround chauffeur. Je behaalt je groot rijbewijs (C-CE) via Logistic Force Academy terwijl je werkt bij verschillende opdrachtgevers. Je doorloopt een breed scala aan opleidingen en wordt gedurende het programma persoonlijk begeleidt door een coach.

Aan het einde van het programma heb je een brede ervaring opgedaan, kun je jezelf allround chauffeur noemen, en heb je door je werk voor Logistic Force het groot rijbewijs terugverdiend.

Voor wie is de opleiding geschikt?
Man, vrouw, jong, oud, starter of zij instromer? Dit maakt voor het kartrekkers programma niet uit. Belangrijker is jouw persoonlijke motivatie. We zoeken mensen die echt van aanpakken weten. Mensen die niet nog twee keer omdraaien nadat de wekker gaat. Personen die flexibel zijn en pas stoppen nadat de klus geklaard is. Mensen die willen groeien en willen investeren in hun toekomst. Benieuwd of het programma iets voor jou is? Doe de test!

Inhoud, duur en opbouw?
De duur en de opbouw van het traject kunnen per groep en vestiging variëren.

Gedurende het kartrekkersprogramma behaal je de theorie voor het grote rijbewijs en heb je 24 uur praktijkles voor C en daarnaast 20 uur les voor CE. Het kan zomaar zijn dat je binnen 3 maanden de weg op kunt!

Wat verwachten wij?

  • Motivatie
  • Enthousiasme en doorzettingsvermogen
  • Een actieve en flexibele houding en dat je open staat om te leren
  • Fulltime beschikbaarheid
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat krijg je er voor terug?

  • Een brede opleiding tot het mooiste beroep dat er is.
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het leertraject.
  • Een vast aanspreekpunt per vestiging.
  • Een kijkje in de keuken bij verschillende mooie opdrachtgevers.
  • Groot rijbewijs C/CE

Wat zijn de kosten?

Het behalen van het groot rijbewijs C en CE kost normaliter in totaal €5.000,-.

Een flink bedrag en mogelijk een obstakel om te kiezen voor een toekomst als chauffeur. Logistic Force financiert een deel van dit programma voor, voor de deelnemers. Je verdient je rijbewijs zelf terug door gedurende 1 jaar te werken voor opdrachtgevers van Logistic Force. Zo heb je de mogelijkheid om zonder hoge kosten omgeschoold te worden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het rijbewijs kosteloos te behalen. Neem contact op met een vestiging voor meer informatie over het programma en de kosten.

Beschikbaarheid

Regelmatig start er een traject op één van de vestigingen van Logistic Force.

Op dit moment kun je solliciteren voor een plek in de klas van:

Staat er geen traject bij op een vestiging van Logistic Force bij jouw in de buurt? Stuur een open sollicitatie naar de vestiging bij jou in de buurt en we nemen jouw sollicitatie mee indien er een traject op deze vestiging start.

Jela Snaphaan

Wilt u meer weten over opleiden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur opleiden

Jela Snaphaan

Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?