Code 95 Quiz


Durf jij het aan?

Test je CODE 95 kennis en doe de Quiz, misschien kom je er achter dat je toch minder over CODE 95 weet dan je in eerste instantie dacht! En, een leuke bijkomstigheid, is hij nog erg vermakelijk om te doen ook. Maar zonder gekkigheid, of je de quiz nu goed of slecht maakt, je zult CODE 95 toch écht op je rijbewijs moeten hebben staan. Dus plan gerust eens een opleiding in via de geheel vernieuwde winkel van Logistic Force Academy.

Heb jij overigens goed gescoord? Daag dan je vrienden en/of collega's uit om de quiz ook te maken, dan zullen we eens zien wie er hier nu eigenlijk recht heeft op loonsverhoging!

Durf jij het NIET aan?

Snappen we best, jij hebt goede zelfkennis en weet natuurlijk als geen ander dat een beetje bijschaven van de kennis geen overbodige luxe is! Vergeet de quiz dan en ga gelijk door naar de geheel vernieuwde winkel van Logistic Force Academy, plan je cursussen in en verzamel die 35 punten! Geen poes-pas, gewoon doen!

Jela Snaphaan

Wilt u meer weten over opleiden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur opleiden

Jela Snaphaan

Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?