Werving & Selectie

Naar wie bent u op zoek?

Zoekt u iemand voor een maand of voor onbepaalde tijd? Een tijdelijke vervanger, een deeltijder of voltijder, seizoensarbeider of vutter? Bent u op zoek naar iemand met een bepaalde opleiding of wilt u juist iemand intern opleiden? Wat voor werknemer u ook zoekt, Logistic Force vindt voor u de beste krachten met de gewenste opleiding en ervaring.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we een of meerdere kandidaten aan u voorstellen, heeft er al een uitgebreide selectieprocedure plaatsgevonden. Uw tijd is kostbaar; we plannen daarom pas een kennismakingsgesprek als we geschikte kandidaten gevonden hebben.

Onze krachten gaan voor u werken met een uitzendbeding, waarbij u zelf de samenwerkingsvorm en het tarief bepaalt. Wij zijn flexibel in de overeenkomst ten aanzien van de aanstelling en het aantal uren, gekoppeld aan een passende loonfactor.

Wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd waarmee u verzekerd bent dat u in zee gaat met een betrouwbare partner.

Veiligheid voorop

Wij vinden de veiligheid van onze uitzendkrachten en hun omgeving van essentieel belang. Werknemers gaan daarom alleen op pad als ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast stellen wij hen op de hoogte van de bij u geldende voorschriften. Om dit goed te kunnen communiceren, ontvangen wij van u graag een risico-inventarisatie.

Salarisadministratie

Wij werken nauw samen met Logistic Force Payroll. Dit is een gecertificeerd payrollbedrijf, gespecialiseerd in salarisadministratie en facturatie. Zo bent u verzekerd van een nauwkeurige salarisadministratie en kunnen wij ons richten op waar we goed in zijn: werving en selectie van de beste werknemers voor uw bedrijf.

24/7 bereikbaar

Een wereld die zo in beweging is, vraagt om een 24-uursservice. Bij vragen en calamiteiten kunt u altijd bij ons terecht. Bel het nummer van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Michel de Vos

Wilt u meer weten over uitzenden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur uitzenden

Michel de Vos

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?