Werkgebieden | Logistic Force

Bulktransport

Bent u op zoek naar flexkrachten met ervaring in het bulktransport? Logistic Force heeft een brede poule met chauffeurs die ervaring hebben met het rijden van o.a; veevoeders, cement, chemie, food, GMP, recycling.

Tanktransport

Logistic Force is de partij waar u terecht kunt indien u op zoek bent naar een chauffeur tanktransport. Onze chauffeurs hebben o.a. ervaring met het rijden van; vloeibare levensmiddelen, vloeibare chemische producten, GMP vervoer, vloeibare agrarische producten.

Winkeldistributie

Logistic Force heeft veel ervaring met de werving en selectie van chauffeurs voor winkeldistributie. Zowel chauffeurs met C- als CE-rijbewijs.

Containervervoer

Bent u op zoek naar chauffeurs in het containervervoer? Logistic Force heeft jarenlange ervaring in de werving en selectie van chauffeurs-CE in het containervervoer.

Zwaar & Exceptioneel vervoer

Voor chauffeurs in het zwaar & exceptioneel transport bent u bij Logistic Force aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring en expertise in het werven en selecteren van chauffeurs zwaar en exceptioneel vervoer.

Autolaadkraan

Bent u op zoek naar chauffeurs autolaadkraan? Voor diverse opdrachtgevers levert Logistic Force gecertificeerde chauffeurs autolaadkraan. We hebben ruime ervaring in de werving en selectie van chauffeurs transport en hijswerkzaamheden.


Carolien Giesen

Wilt u meer weten over uitzenden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur uitzenden

Carolien Giesen

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?