Kunnen wij je helpen?

Je staat voor een uitdaging! Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacante positie binnen jouw organisatie.

Recruitment

De juiste kandidaat op de juiste positie maakt het verschil, voor werkgever én werknemer. Logistic Force Recruitment verbindt met kracht en helpt werkgevers binnen transport, logistiek en productie bij het vinden van de geschikte kandidaat. Dit doen we voor midden- en hoger kaderfuncties.

Aan wat voor functies moet je denken?

Transportplanner, transportmanager, expeditiechef, customer service manager, supply chain manager. Dit doen we met een persoonlijk en enthousiast team specialisten. We stellen ons graag aan je voor. Bekijk onze profielen!

Assessments

Naast werving en selectie ondersteunen we werkgevers bij het maken van gefundeerde keuzes op HR-vlak. We hebben hiervoor een breed assortiment aan (online) assessments. Meer weten over assessments?

Contact!

Ben je je aan het oriënteren? Laat het ons weten! We maken graag kennis met je en jouw organisatie. Logistic Force Recruitment doet het anders en we vertellen je er graag over!
Annemarieke Wilkens-Roef

Wilt u meer weten over recruitment binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur recruitment

Annemarieke Wilkens-Roef

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?