Wat kost payroll

Dat payroll vele financiële en praktische voordelen oplevert, is duidelijk. Dat het uw risico’s bij ziekte of ontslagprocedures wegneemt en dat u zich kunt richten op uw core business, weet u inmiddels ook. Maar wat kóst payroll u? Dit verschilt per situatie, omdat de kosten van meerdere zaken afhankelijk zijn. U kunt onze accountmanagers vragen om een berekening die exact aangeeft wat u in uw situatie aan payroll zou betalen. Hieronder vindt u een algemene uitleg over de opbouw van de kosten.

Voor het overnemen van het werkgeverschap en de daarbij behorende arbeidsrechtelijke en juridische risico’s, het uitvoeren van de personeelsadministratie en het zorgdragen voor een correcte afhandeling van de wettelijke (premie)afdrachten, berekent Logistic Force een vergoeding. U betaalt een vast, vooraf bepaald tarief per uur en ontvangt wekelijks een factuur. Op deze manier heeft u snel en overzichtelijk inzage in uw personeelskosten.

Het payroll-uurtarief komt tot stand door het bruto uurloon van de medewerker te vermenigvuldigen met een omrekenfactor. Binnen deze factor zijn alle werkgeverslasten (belastingen, verzekeringen) opgenomen alsmede de vergoeding en reserveringen voor de werknemer. De omrekenfactor is afhankelijk van verschillende factoren; de branche, onder welke cao er gewerkt wordt, het aantal gewerkte uren door de werknemers en het ziekteverzuim.

Chris de Haas

Wilt u meer weten over payroll binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur payroll

Chris de Haas

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?