Opleidingsthema's

Beste klant/cursist,

De recente uitbraak van het Coronavirus heeft voor enorm veel ondernemers én werknemers gevolgen. Vanzelfsprekend volgen wij als Logistic Force Academy de adviezen van het RIVM op en verplaatsen daarom alle open inschrijvingen naar een later moment.

Daarnaast heeft het CBR vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona alle examen, toetsen, rijtesten, beroepsexamens en nascholing stil gelegd tot voorlopig 31-03-2020. (Zie hier de volledige publicatie van het CBR).

Wij vragen om uw begrip in deze situatie. Uiteraard zullen wij er alles aan doem om de geplande cursisten z.s.m. te informeren over een nieuwe cursusdatum.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Team Logistic Force Academy.

 • Gevaarlijke stoffen

  Bij de opslag en overslag van gevaarlijke stoffen dient minimaal één deskundig persoon aanwezig te zijn die beschikt over de juist genoten opleiding zoals veiligheidsadviseur. Daarnaast is het verplicht voor iedere chauffeur die boven de vrijstellingsgrens rijdt om een geldig ADR-certificaat te hebben.
 • Intern transport

  Medewerkers die met interne transportmiddelen werken, moeten goed op de hoogte zijn van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Met onze ruime keuze aan opleidingen (o.a. heftruck, reachtruck, EPT) stellen wij uw medewerkers in staat veilig, verantwoord en bedrijfsgericht te werken met interne transportmiddelen.
 • Logistiek

  Logistiek vormt de belangrijkste schakel binnen de organisatie van het bedrijfsleven. Maar wat houdt logistiek precies in? Maak via onze opleidingen kennis met de dynamische wereld van de logistieke sector.
 • Luchtvaartlogistiek

  Medewerkers van bedrijven die luchtvracht vervoeren, aanleveren, in ontvangst nemen en/of opslaan, zijn verplicht minimaal een security awareness bewustwordingstraining te volgen. Logistic Force Academy is door het ministerie van justitie/marechaussee aangemerkt als gecertificeerd opleider.
 • Nascholing code 95

  Logistic Force Academy is hèt adres voor de verplichte nascholing code 95. De richtlijn vakbekwaamheid verplicht actieve chauffeurs iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Onze opleidingen en trainingen zijn gecertificeerd door CCV & SOOB.
 • Rijopleiding C - E

  Om een vrachtwagen te mogen besturen, dient men in het bezit te zijn van het rijbewijs C. Deelnemers van onze beproefde chauffeursopleiding maken kennis met de werkzaamheden als chauffeur van een truck en leren de vrachtwagen volledig en vakbekwaam te besturen.
 • Veiligheid

  Een veilige en gezonde werkplek is niet alleen verplicht volgens de Arbo, het is tevens een essentieel onderdeel van de kwaliteit van een baan. Met behulp van onze gerichte opleidingen wordt cursisten geleerd bewuster om te gaan met de veiligheid in een werkomgeving om ongevallen te voorkomen.
 • Verticaal transport

  We weten al een tijdje dat de wereld niet plat is, en zo is ook de transport-sector in 3D! Kies voor 1 van de opleiding verticaal transport en maak jezelf nóg onmisbaarder als chauffeur!
Peter Zwart

Wilt u meer weten over opleiden binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur opleiden

Peter Zwart

Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?