Logistiek Medewerker

Logistiek vormt de belangrijkste schakel in de organisatie van het bedrijfsleven. Wat houdt logistiek precies in? Waar komen de goederen vandaan? wat is het logistiek proces tussen producent en consument? Hoe wordt er voor gezorgd dat de juiste producten op de juiste plaats terecht komen? Deze opleiding is een eerste kennismaking met de dynamische wereld van de logistieke sector.

Direct inschrijven

Voor wie?

Personen die werkzaam zijn of willen werken in de logistieke sector en de beginselen van de logistiek wil leren kennen. Deze opleiding is uiterst geschikt voor zijinstroom uit andere sectoren.

Resultaat

Deelnemers hebben meer kennis en inzicht in het logistieke proces binnen een warehouse. Ze zijn zich bewust van de schakel die ze vormen binnen de logistieke keten.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de Cursus

Algemene inleiding logistiek, Soorten logistieke dienstverlening en vervoer, Functies in het warehouse, Werkprocessen in het warehouse: inslag, opslag en uitslag, Automatisering: ICT, Warehouse Management Systeem (WMS) en barcodescanning, Arbeidsomstandigheden en wettelijke eisen Veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen

Kosten: € 975,00 p.p. (ex BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 17,10 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
4 dagen
Direct inschrijven

Reserveer nu online een plek bij u in de buurt

Helaas staat er geen evenement gepland voor deze opleiding, dat betekent niet dat deze er niet kan komen! Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Henry Huijsmans
Meer weten? vraag het
Henry Huijsmans
adviseur opleiden
Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?