Chauffeur/medewerker bederfelijke goederen (HACCP)

Het vervoeren en opslaan van bederfelijke goederen is aan strenge regels en wetten gebonden zodat de gezondheid van de consument niet in gevaar komt en de goederen zo lang mogelijk bewaard blijven. Daarnaast zijn er ook wetten en regels ter bescherming van werknemers die met bederfelijke goederen werken. Het is belangrijk dat chauffeurs en warehousemedewerkers die werken met bederfelijke goederen op de hoogte zijn van de eisen waar aan voldaan moet worden.

Direct inschrijven

Voor wie?

Chauffeurs en warehousemedewerkers, die tijdens hun werk te maken krijgen met bederfelijke goederen.

Resultaat

Deelnemers leren de verschillende behandelingswijzen van bederfelijke goederen en zijn zich meer bewust van de veiligheidsaspecten van het werken met bederfelijke goederen.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de Cursus

Veiligheid en hygiëne, Controleren van installaties, General Food Law, Soorten bederfelijke goederen, Laden en lossen van bederfelijke goederen, Conditioneren van de opslagruimten

Kosten: € 125,00 p.p. (ex BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 17,10 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)
Direct inschrijven

Reserveer nu online een plek bij u in de buurt

Helaas staat er geen evenement gepland voor deze opleiding, dat betekent niet dat deze er niet kan komen! Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Peter Zwart
Meer weten? vraag het
Peter Zwart
adviseur opleiden
Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?